SAN Raw Fusion 900 грSAN Raw Fusion 900 гр1
SAN Raw Fusion 900 гр
82.00 лв
product header
SAN Raw Fusion 900 грSAN Raw Fusion 900 гр

Хората често се разкъсва между воденето на  здравословен начин на живот, и  наслаждаването на храни, които са вкусни но нездравословни. Това е така, заради робуването на  философията, че нещо, което е добро и полезно за Вас не може да бъде вкусно. Други пък  са ограничени, когато става въпрос за здравословен начин на живот, защото те страдат от хранителни алергии. Това важи и за спортистите, които трябва да приемат протеини, но страдат от някакъв вид алергия, която не им позволява това. Ето защо, SAN създаде хипоалергичния протеинов продукт Raw Fusion – това  е отговорът на молитвите на  тези атлети,  защото им предоставя  необходимите ресурси да водят  здравословен начин на живот, консумирайки нещо което е  едновременно хипоалергенно, полезно и вкусно.

raw fusion ad san

Характеристики на продукта Raw Fusion:

 

 • Осигурява необходимата енергия за вашите мускули
 • Възстановява увредената мускулна тъкан
 • Подкрепя растежа на чиста мускулна маса
 • Намалява времето за възстановяване между тренировките
 • Редуцира и контролира теглото
 • Повишава тонуса
 • Не съдържа глутен
 • Вегетарианска формула
 • Невероятен вкус и лесно храносмилане


Raw Fusion е първият продукт за производство на вегетариански протеин, чрез използването на специална технология. Продуктът работи и е тестван чрез научни методи,  в течение на една година. Приемайки Raw Fusion, Вие получавате  21 грама протеини на доза, които не са животински, но напълно съвпадат с техните свойства и качества. Този продукт е произведен от напълно естествени съставки, които включват покълнал кафяв ориз, артишоков  протеин,  грахов протеин изолат,  всичките   смесени със слънчогледово масло.  Raw Fusion  съдържа всички мастни киселини, ВСАА и изолевцин, от които  тялото Ви се нуждае за производството на здрави мускули. За разлика от други подобни продукти  на пазара, в  Raw Fusion не  се използват  разтворители, радиация, изкуствени подсладители или оцветители, а само  природните ресурси.

RawFusion

Както вече казахме, Raw Fusion има същото действие като обикновените животински протеинови добавки, но той  не е предназначен само за изграждане на мускулите и възстановяване, но  също така има за цел да Ви даде енергия, и да Ви помогне да водите цялостен  здравословен начин на живот. Хората, които са се опитали  Raw Fusion са установили, че той не прилича на никой друг продукт от този вид. Не само че това е изцяло натурален продукт за тези, които са вегетарианци, но и помага на тези, които искат да са здрави и активни, но са ограничени от някакъв вид алергия, или друг здравословен проблем. Raw Fusion има отличен вкус, смесва се перфектно, и определено ще Ви накара да се чувствате жизнени и здрави.

Състав:

rawfusionlabel

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Raw Fusion 900 гр

 • Производител: SAN
 • Код на продукта: SAN Raw Fusion 900 гр
 • Наличност: В наличност
82.00 лв

Възможни варианти

бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359