SAN Launch 240 таблетки SAN Launch 240 таблетки 1
SAN Launch 240 таблетки
60.00 лв
product header
SAN Launch 240 таблетки SAN Launch 240 таблетки

SAN Launch

Launch осигурява най-мощното мускулно напомпване, което съществува в света. Този продукт ще Ви накара да изпитвате внушителна сила и същевременно ще направи мощта Ви нестихваща. Това е един своеобразен детонатор на адреналина в тялото Ви. С него ще станете адски много силни и ще постигнете умопомрачителни напомпвания. Освен това този артикул ще подобри Вашите умствена и психомоторна дейности.

Формулата на Launch съдържа в себе си един специален комплекс. Той синтезира HS3 ATP в тялото Ви. Казано по друг начин с него продуктът ще повиши нивото на азот и ще предизвика синтезиране на протеини в организма Ви. Така ще помогнете на мускулите Ви да разширят своите кръвоносни съдове, което ще доведе до по-добро и увеличено снабдяване с важни хранителни вещества за мускулните Ви влакна.

С този комплекс Вие ще постигнете ултра мощно напомпване и ще получите усилена вазодилатация. Така Launch ще Ви помогне да се възстановите светкавично бързо след интензивна тренировка и да стартирате следващата такава. Този ефект е наистина от огромно значение за Вашето представяне в залата. Сложете край на болките в мускулите Ви! Този продукт ще Ви снабдява с кислород и ще Ви направи много издръжливи.

Launch съдържа и Geranalean. Това е пряк предшественик на адреналина. По този начин продуктът указва мощно стимулиращо въздействие над Вашата централна нервна система. Благодарение на него енергията Ви ще нарасне драматично и много бързо. Също така тази съставка дава на Launch възможност да изостри Вашата умствена яснота по възможно най-добрия начин. Същевременно се повишава и Вашата физическа активност.

Launch е богат и на L-тирозин. Това е важна аминокиселина, която ще засили протеиновия синтез в тялото Ви. Намаляването на нейните количества е нездравословно за Вас. Снабдяването с нея е много важно, особено в стресови ситуации. С тази съставка Launch ще надвие умората Ви и така ще можете да тренирате много по-продължително.

Launch съдържа и цитрулин малат. С негова помощ се увеличава синтеза на АТФ и така цялостната Ви енергия става много по-голяма. Също така тази съставка ще неутрализира действието на амоняка и на млечната киселина в тялото Ви.

Начин на употреба: Приемайте до 6 капсули от Launch, до два пъти дневно.

Състав:

launch-sup-facts

Напишете отзив
    Лош           Добър

SAN Launch 240 таблетки

  • Производител: SAN
  • Код на продукта: SAN Launch 240 таблетки
  • Наличност: Изчерпан
60.00 лв