Pure Nutrition Protein Complex 2270 грPN28551
Pure Nutrition Protein Complex 2270 гр
145.00 лв
product header
Pure Nutrition Protein Complex 2270 грPN2855

Мускулната тъкан непрекъснато се регенерира, което става с помощта на протеините. За да бъде възможен  този ремонт, трябва да поддържате положителен протеинов баланс. Когато мускулите Ви изпитват дефицит на протеини, започват  катаболни процеси. Тъй като тялото Ви не разполага с необходимото количество протеини за ремонт, то започва да използва мускулните протеини за тази цел.

В допълнение, други жизнено важни телесни функции са изложени на риск, като например регулиране на хормоните. Това са  причините, поради които бодибилдърите и атлетите се нуждаят от повече протеини, под формата на протеинова добавка. Protein Complex на Pure Nutrition е отлична протеинова формула, съчетаваща цели 6 различни вида протеин. Различните протеини имат различно време за усвояване, като всеки един от тях има своите предимства.

Характеристики на Protein Complex :

 • Първокласна протеинова матрица
 • Суроватъчен протеин хидролизат
 • Суроватъчен протеин изолат
 • Суроватъчен протеин концентрат
 • Млечен протеин концентрат
 • Яйчен протеин
 • Мицеларен казеин
 • 21 грама протеин на доза


Protein Complex съдържа суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин хидролизат  и суроватъчен протеин концентрат-източници на ценни хранителни елементи като азот и аминокиселини. Една  от най-големите ползи от Protein Complex е свързана с мускулния растеж. Това е така, защото  суроватъчния  протеин  може да изгради мускулите Ви с  бързи темпове. 

Естествено, трябва да включите към приема на продукта и интензивни тренировки, защото трупането на мускули не може без тях. Факт е обаче, че суроватъчния протеин може да Ви помогне да постигнете това доста по-бързо.

Protein Complex включва и млечен протеин концентрат. Млечния протеин също се има отличен аминокиселинен  профил. За него е характерно особено високо съдържание на ВСАА. Млечния протеин в Protein Complex , също както и суроватъчния, подпомага бързото възстановяване и мускулния растеж.

Млечния  протеин представлява смес от суроватъчен протеин и казеин, който е богат на аминокиселини и калций. Този протеин се усвоява  бавно и е подходящ за приемане при липса на високоенергийна храна за дълъг период от време.

Protein Complex  съдържа и яйчен протеин, който всъщност е най-известната форма протеин, и се препоръчва както на професионалните бодибилдъри, така и на ентусиастите. Яйчния  протеин е изключително пълноценен, тъй като съдържа всички аминокиселини, необходими за един атлет. 

Този протеин има средна скорост на усвояване, и най-висока биологична стойност. Мицеларния  казеин във формулата на Protein Complex е най-бавноусвояващата се  форма  на протеин.  Това означава, че на мицеларен казеин ще Ви осигури продължително освобождаване на аминокиселини в кръвния поток.

Начин на употреба: Смесете 1-2 лъжици от продукта в 200-400 милилитра мляко или вода. Можете да го приемате по всяко време на деня.

Разфасовка: 2270 грама

 

Дозировка
Доза 30 g
Дози в опаковка 76
Съставки
Въглехидрати 5,5 g
Захари 5 g
Калории 113 kcal
Мазнини 0,5 g
Наситени мазнини 0,5 g
Протеини 21 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Nutrition Protein Complex 2270 гр

 • Производител: Pure Nutrition
 • Код на продукта: PN2855
 • Наличност: В наличност
145.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка