Pure Beef Amino 2000 мг 300 таблеткиPN33541
Pure Beef Amino 2000 мг 300 таблетки
75.00 лв
product header
Pure Beef Amino 2000 мг 300 таблеткиPN3354

Аминокиселините съставляват най-голямата част от мускулната маса на тялото Ви. Те изграждат  мускулите и сухожилията, органите  и жлезите, косата и ноктите, както и важни телесни течност. По тази причина, аминокиселините  са необходима градивна част, на всяка клетка във вашето  тяло. Те са особено необходими на бодибилдърите и спортистите, които често ги приемат допълнително, чрез различни източници. Телешкото месо винаги е било на почит, особено сред спортистите, тъй като съдържа изобилие от протеини и аминокиселини, а също и важни витамини и минерали.

Всъщност, бодибилдърите консумират телешко, именно заради аминокиселините. В наши дни, благодарение на развитието и  напредъка на технологии, от телешкото месо може да се произвеждат различни добавки, включително аминокиселинни, които притежават същите мускулоизграждащи качества, като самото месо. Ако търсите наистина добра аминокиселинна добавка с отлични свойства, вземете Beef Amino на Pure Nutrition. Продукта представлява уникална комбинация от заменими и незаменими аминокиселини, получени от телешки протеин. Приеман редовно, Beef Amino съдейства  за незабавното и ефективно изграждане на чиста мускулна маса.

Характеристики на Beef Amino:

  • Отличава се с висока хранителна стойност
  • 2000 мг чисти телешки аминокиселини в таблетки
  • Съдейства за бързото мускулно възстановяване
  • Повишава енергията и силата
  • Отлични антикатаболни и анаболни качества


Приемайки продукта Beef Amino, Вие ще бъдете в състояние да поддържате за дълго време  постигнатата от Вас чиста мускулна маса.Това се дължи на свойствата на аминокиселините в състава му, които повишават  синтеза на протеини. Beef Amino съдържа пълен спектър от най-необходимите Ви  силно концентрирани аминокиселини, както и много други необходими и основни хранителни вещества. Всички те притежават анаболната сила на телешкият протеин. Формулата на Beef Amino съдържа важните ВСАА-аминокиселини с разклонена верига, които ще Ви помогнат да сте по-издържливи и да се възстановявате бързо и пълноценно.

Приеман всеки ден, Beef Amino ще Ви достави оптимални дневни количества аминокиселини  за повишаване интензивността на тренировките, максимално бързо изграждане на мускулна маса. С този продукт, Вие можете да се възползвате от всички полезни свойства на говеждото месо, без да приемате голямо количество мазнини и калории. Beef Amino е отличен избор когато сте на диета, защото се отличава с висока хранителна стойност. Освен това, продукта съдейства за заздравяването на костите и ставите, и повишава двигателната активност.

Начин на употреба: Приемайте 3  таблетки 1-3 пъти на ден на празен стомах особено преди и след тренировки.

Разфасовка: 300 таблетки

Състав:

beef-amino-300-700x700-800x800

 

Дозировка
Доза 3 таблетки
Дози в опаковка 100
Съставки
Аминокиселини 6 g
Калории 26,7 kcal
4 Pure Beef Amino 2000 мг 300 таблетки
Закупих си от продукта и определено е много добър.Цената им не е от най-ниската,но ако се замислите концетрацията им е 2на спрямо конкурентните фирми така че определено излизат изгодни.
4 Pure Beef Amino 2000 мг 300 таблетки
Много добри телешки аминокиселини. Чувствам се много добре след приема им, а и покачвам доста мускулна маса.
4 Pure Beef Amino 2000 мг 300 таблетки
много важен елемент за всеки който желае да покачва килограми и сила.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Pure Beef Amino 2000 мг 300 таблетки

  • Производител: Pure Nutrition
  • Код на продукта: PN3354
  • Наличност: В наличност
75.00 лв
Бърза поръчка