Prozis Creatine Monohydrate 900 грPRZ5081
Prozis Creatine Monohydrate 900 гр
37.00 лв
product header
Prozis Creatine Monohydrate 900 грPRZ508

Creatine Monohydrate подобрява спортните постижения


Ако смятате, че вашите тренировки не са достатъчно резултатни, или пък сте в застой, една добра креатинова добавка, може отново да Ви върне в “играта“. Такъв продукт е Creatine Monohydrate на Prozis, който ще Ви осигури креатин монохидраг. Суровината влагана в продукта е с най-високо качество и чистота, преминала строг качествен контрол по Европейски стандарти. Без газове и стомашен дискомфорт, без излишна водна задръжка, без загуба на креатин! Независимо дали сте професионален спортист или просто любител, търсещ сила, издържливост и качествена мускулна маса, Creatine Monohydrate е създаден за Вас.

 

  • Чист креатин монохидрат
  • С високо качество
  • Повишава мускулната мощ и сила
  • Увеличава издръжливостта
  • Повишава енергията
  • Подпомага възстановяването
  • Увеличава спортните постижения


Creatine Monohydrate  съдържа във формулата си креатин монохидрат, който се отличава с 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартният креатин, който повечето подобни добавки Ви осигуряват. Това означава, че приемайки продукта, Вие получавате  по-лесен и  по-бърз за усвояване креатин.  Благодарение на това,  няма да усетите страничните ефекти, които обикновения креатин по принцип причинява - стомашен дискомфорт, задържане на вода и подуване. С този продукт Вие получавате само високоефективен креатин монохидрат, без странични примеси.

Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира. А по-голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издръжливост.

 

 

Creatine Monohydrate дава допълнителна енергия


Когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатин монохидрата има способността да ограничава това натрупване. Ето защо, приемайки продукта Creatine Monohydrate Вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката. Освен това, креатин монохидрат подобрява концентрацията и умствената дейност и повишава синтеза на протеини. С този продукт, Вие ще успеете да изградите масивна мускулна маса, която ще се запази дълго след тренировката. Това е решението за всеки атлет, който иска да подобри представянето си в залата!

Начин на употреба: Разтворете 5 грама във вода и разбийте в шейкър. Приемайте 1-2 пъти дневно. След прием от 8 седмици направете почивка за ч седмица, след това можете да продължите приема.

Разфасовка: 900 грама

Състав:

prozis-creatine-syd

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Prozis Creatine Monohydrate 900 гр

  • Код на продукта: PRZ508
  • Наличност: Изчерпан
37.00 лв