Nutrend EXCELENT PROTEIN BAR 18 х 85 грNutrend EXCELENT PROTEIN BAR 18 х 85 гр1
Nutrend EXCELENT PROTEIN BAR 18 х 85 гр
75.00 лв
product header
Nutrend EXCELENT PROTEIN BAR 18 х 85 грNutrend EXCELENT PROTEIN BAR 18 х 85 гр

В съвременното забързано ежедневие, много хора са затруднени да се хранят пълноценно. Има и такива, които пък не могат и не искат да се откажат от сладките изкушения. Да, за бодибилдърите и спортуващите има стотици хранителни добавки, но има дни в които просто не можеш да мъкнеш целия арсенал от шейкъри и съдове. Кажете честно, не Ви ли се е случвало да отидете, или да си тръгнете  от тренировка гладни, защото не сте  успели да намерите  нещо подходящо или нямате  време за хранене на път за залата? Не Ви ли се е искало в този момент, да имате нещо което да хапнете, бързо и лесно?

Винаги е хубаво да имате под ръка протеинов бар.  Баровете са много лесен начин да се храните  пълноценно. Предлагаме Ви да опитате EXCELENT PROTEIN BAR на Nutrend-протеинови  барове с висока биологична стойност, пълен аминокиселинен профил  и чудесен вкус.  Протеинов бар, покрит с плодове или ядки и с глазура от шоколад или йогурт. Съдържа 24% протеин, 43% въглехидрати и ефективни съставки за защита на мускулната маса – ВСАА, L-Глутамин и витамини.

Характеристики на продукта:

  • 24% протеини
  • 43% въглехидрати
  • С ВСАА л-глутамин и витамини
  • Отличен вкус
  • Лесни за пренасяне
  • Не заемат място


С EXCELENT PROTEIN BAR Вие  приемате  качествени макро- и микро-нутриенти без ненужен товар от мазнини и захари. Освен това, тези протеинови барове са с великолепен вкус  и задоволяват желанието за ядене на сладки “боклуци”, без прием на излишни калории. EXCELENT PROTEIN BAR са изключително  удобни за ползване-не се разливат или разпиляват, не се нуждаят от приготвяне, заемат малко място и можете  да ги носите  със себе си навсякъде. Те са удобни, както за пренасяне, така и за консумация - консумират се лесно като обикновена вафла, но за разлика от нея  са много по-диетични и здравословни, тъй като съдържат протеини и само полезни съставки.

Разфасовка: 18 броя х 85 грама

Състав:

exelentproteinbar.jp51138999a96ea

Напишете отзив
    Лош           Добър

Nutrend EXCELENT PROTEIN BAR 18 х 85 гр

  • Производител: Nutrend
  • Код на продукта: Nutrend EXCELENT PROTEIN BAR 18 х 85 гр
  • Наличност: В наличност
75.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка