MusclePharm L-Carnitine Core 473 mlMP10371
MusclePharm L-Carnitine Core 473 ml
50.00 лв
product header
MusclePharm L-Carnitine Core 473 mlMP1037

Ако търсите начин да ускорите метаболизма си, да се отървете от излишните мазнини, и да преливате от енергия, вземете L-Carnitine Core Liquid на Muscle Pharm!

Уникалния състав на тази революционна формула, както и течната й достъпна форма, я превръщат в изключително мощен продукт за отслабване, който ще Ви помогне да постигнете желаната фигура.

L-Carnitine Core Liquid включва Л-карнитин, който е истински шампион в борбата с излишните килограми!

И за да е още по-ефективен, продукта съдържа и така нашумелите малинови кетони, за които е чувал всеки, следящ новостите в света на отслабването.

muscle-pharm-carnitine-core-ad

Какво да очаквате от приема на L-Carnitine Core Liquid?

  • 4 Форми Л-Карнитин в доза
  • Добавени Малинови кетони
  • Ускоряване на метаболизма
  • Засилено изгаряне на мазнините
  • Намаляване на апетита
  • Повишаване на енергията
  • Засилване на термогенезата

Л-карнитин е естествено срещаща се в тялото аминокиселина, която играе важна роля в метаболизма на мазнините. Много спортисти използват Л-карнитин, защото той доказано подпомага процеса на отслабване. А във формулата на L-Carnitine Core Liquid се съдържат няколко форми на тази аминокиселина, всяка от които има своите предимства.

Той още може да спомогне за насърчаване на добро здраве, и за повишаване на енергийните нива в тялото. Тази аминокиселина съдейства за отделянето и, където те се използват за генериране на допълнителна енергия.

По този начин, Вие не само отслабвате, но сте изпълнени с енергия, която е нужна за вашите тренировки, или ежедневните Ви дейности. Л-карнитин също така спомага за намаляване на млечната киселина натрупване в мускулите, за да можете да тренирате по-дълго без болка.

L-Carnitine Core Liquid съдържа в състава си и малинови кетони. Тези вещества са открити в малините и през последните години се превърнаха в истинска сензация.

Стотици хиляди хора отслабват с тяхна помощ, защото малиновите кетони засилват термогенезата и изгарянето на мазнините, потискат апетита и ускоряват метаболизма. Освен всичко това, малиновите кетони действат, като антиоксиданти и могат да подобрят вашето здравословно състояние.

Разгледани поотделно, активните съставки на L-Carnitine Core Liquid са наистина силни фет-бърнари, а работейки заедно стават наистина мощни и синергични. Тази двойна сила, ще Ви отърве от излишните килограми веднъж завинаги, ще Ви зарежда с енергия през целия ден, и ще Ви защитава от действието на свободните радикали.

Не се колебайте – ако искате наистина ефикасно средство за отслабване, L-Carnitine Core Liquid е вашето спасение!

Начин на употреба: Приемайте по една супена лъжица, 1-3 пъти дневно. Сутрин и преди тренировка е най-доброто време за прием.

Опаковка: 473 мл / 30 дози за 30 дни.

Състав:

carnitine_core-sf

5 MusclePharm L-Carnitine Core 473 ml
Получих го в събота. Благодаря за експресната доставка и за консултацията по телефона!
5 MusclePharm L-Carnitine Core 473 ml
Здравейте, 30 дози за 30 дни е.
5 MusclePharm L-Carnitine Core 473 ml
здравейте , искам да попитам колко дози има ( за колко месеца стига ) благодаря :)
Напишете отзив
    Лош           Добър

MusclePharm L-Carnitine Core 473 ml

  • Код на продукта: MP1037
  • Наличност: Изчерпан
50.00 лв