Mega-Size BCAA 1000 - 400 капсулиmegasizebcaa1
Mega-Size BCAA 1000 - 400 капсули
63.00 лв
product header
Mega-Size BCAA 1000 - 400 капсулиmegasizebcaa

BCAA 1000 от Optimum Nutriton e хранителна добавка, която може да бъде от изключителна полза на всички трениращи.Научни изследвания показват че BCAA могат да стимулират протеинов синтез дори и в отсъствието на тренировки .

BCAA играят ролята на азотен донор под формата на Л-Аланин,койито също се првръща в глюказа когато гликогеновите запаси са изчерпани.Така че не е нужно да взимате огромни количества въглехидрати за да запазите гликогена в тялото си.Може би наи-интересното свойство на BCAA е способността им да спомагат горенето на мазнини.

Когато организма усети наличието им в кръвния поток по време на упражнения,което е знак за интензивен мускулен разпад ,то автоматично подава сигнал към съответните механизми да започнат да използват мазнините като гориво вместо ценния протеин,намиращ се в мускулите.Силата на този механизъм може да бъде ужеличена като се ограничи въглехидратния прием 2 часа преди тренировка

Съдържа силна порция от Аминокиселини в Разклонена верига (Левцин,Изолевцин и Валин)

Постиган ефект : Подобрява азотната задръжка и усилва доизграждането и възстановяването на мускулите. Спомага за покачването на мускулна маса и горенето на мазнини.

Разфасовка: 400 капсули

Напишете отзив
    Лош           Добър

Mega-Size BCAA 1000 - 400 капсули

  • Код на продукта: megasizebcaa
  • Наличност: Изчерпан
63.00 лв