Scitec Joint X Liquid 500 млJoint X Liquid1
Scitec Joint X Liquid 500 мл
39.00 лв
product header
Scitec Joint X Liquid 500 млJoint X Liquid

Когато сте под прекалено физическо натоварване, съвсем естествено е да се получи претоварване на ставите, дори и нараняването им. От такива процеси са заплашени активните хора, хората с наднормено тегло, хората на възраст, и разбира се спортистите. Вашите стави имат нужда от специфични хранителни вещества, за да могат да се регенерират, и да се възстановяват от контузии. При някои условия, тези вещества се изчерпват-особено ако спортувате, имате физически натоварено ежедневие, или сте над 40 годишна възраст. Можете да предотвратите тези състояния с помощта на Joint-X Liquid от SCITEC Nutrition.

Действие на Joint-X Liquid:

  • Подобрява смазването на ставите
  • Възстановява хрущяла
  • Намалява отока и болката
  • Възстановява еластичността на ставите
  • Подобрява мобилността


Една от активните съставки на Joint-X Liquid е глюкозамина, който представлява аминозахар, намираща  естествено в организма. Глюкозамин е от съществено значение за производството на хрущялна течност, и  за поддържането на здрави стави. Глюкозаминът е естествена съставка на  хрущялната   тъкан, и има  изключително важна роля при изграждането на хрущялите. Глюкозамина е нещо като уплътнител на ставните връзки и освен това намалява загубата на покривната хрущялна тъкан. В резултат на това действие, глюкозамина  намалява отока, и облекчава болката, и възпаленията и болката в ставите.

Хондроитинът е друга от ефективните съставки във формулата на Joint-X Liquid. Това вещество  е  незаменима  съставни части на хрущяла и съдейства за поддържане на неговата еластичност. Може да се каже, че хондроитина  поема  натоварванията, на които са подложени ставите. Joint-X Liquid съдържа и MSM, който  е естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. MSM неслучайно е включен във формулата на продукта, тъй като има изключително благотворен  ефект по отношение на редица здравни проблеми, включително артрит, отоци  и ставни болки. MSM намалява болката и възпалението и повишава снабдяването с кръв.

Joint-X Liquid съдържа и колаген. Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкото тяло. Той  е структурен протеин, който подпомага тъканите.  Колагена  е естествен компонент на кожата, косата, ноктите, костите, съединителната тъкан, ставния хрущял, скелетната мускулатура, стените на кръвоносните съдове, бялата част на окото (склера) и др. Ето защо, неговото намаляване  води до заболявания и стареене именно на тези части. Артритните заболявания  разграждат естествения   колаген в организма. Поради това се смята, че веществото може да бъде ключов фактор за облекчаване на артрита.

Начин на употреба: За профилактика приемайте по 25мл. три пъти  дневно, най-добре с храна. За по- добри резултаи приемайте поне 2 месеца.

Разфасовка: 500 милилитра

Състав:

img109280-scitec-nutrition-joint-x-liquid

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Joint X Liquid 500 мл

  • Код на продукта: Joint X Liquid
  • Наличност: Изчерпан
39.00 лв