CVETITA Probi Herb Maca Root 30 таблеткиCVE161
CVETITA Probi Herb Maca Root 30 таблетки
55.00 лв
product header
CVETITA Probi Herb Maca Root 30 таблеткиCVE16

Проби Херб – Мака корен съдържа живи бактерии


Стомашно-чревните дисбактериози са често срещано явление, породено от редица фактори. Ако страдате от такова заболяване или просто искате да подобрите здравето си, вземете продукта Проби Херб – Мака корен на CVETITA HERBAL. В този пробиотичен продукт се  включват следните щамове полезни живи бактерии: Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium spp, Lactobacillus lactis, Lactobacillus casei. Освен че съдържа милиарди полезни бактерии Проби Херб – Мака корен  включва и екстракт от мака (корен) – 250 мг. Маката е растение, което е един мощен природен  адаптоген. Използва се главно за повишаване на либидото, тъй като е естествен афродизиак. Също така регулира нивата на хормоните и при двата пола. Освен това прави организма устойчив на всякакви отрицателни фактори.

  • Висококачествен пробиотик
  • съдържание в една таблетка – 2.5*109
  • Живи бактерии
  • С 6 различни щама
  • Подобрява микрофлората на стомаха и червата
  • Засилва имунитета
  • С корен от мака


Пробиотикът представлява съвкупност от живи микроорганизми, които са изключително важни за правилното функциониране и протичане на всички процеси в тялото. Тъй като са полезни микроорганизми, те помагат за балансиране на микрофлората в човешкото тяло и значително засилват имунитета. Когато попадне в тялото Lactobacillus bulgaricus  се съединява веднага с  друга бактерия – Streptococcus thermophiles. Заедно с Lactobacillus acidophilus, те работят за да трансформират успешно млечните захари, които постъпват с храната, в млечна киселина, която е от решаващо значение за балансирана PH среда в организма.

Проби Херб – Мака корен подобрява здравето


Високото съдържание на милиарди полезни бактерии в Проби Херб – Мака корен значително подобрява храносмилането и усвояването на веществата. Също така стимулира имунитета и действа антибактериално.  Проби Херб – Мака корен се препоръчва и на спортистите, тъй като те често приемат допълнително протеини, които се усвояват трудно. Пробиотичните бактерии в продукта подобряват това усвоявате с над 80%. Проби Херб – Мака корен също така е в състояние да прочисти тялото от вредните бактерии, които често навлизат в него от околната среда. Също така, продукта подобрява метаболизма.

Начин на употреба: Приема се 1 таблетка дневно на гладно.

Разфасовка: 30 таблетки

Състав:

probi-herb-maca-root-2-545x436

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

CVETITA Probi Herb Maca Root 30 таблетки

  • Код на продукта: CVE16
  • Наличност: Изчерпан
55.00 лв