Bodyraise Spirulina 100 таблеткиBR671
Bodyraise Spirulina 100 таблетки
19.00 лв
product header
Bodyraise Spirulina 100 таблеткиBR67

Спирулина е лечебна супер храна


Изпитайте лечебната сила на “супер храните“ върху себе си, чрез продукта Спирулина на фирмата Bodyraise Nutrition. Тази формула, ще Ви осигури абсолютно натурална и чиста зелена храна, за която се казва че е храната на бъдещето. Не всички продукти съдържащи това зелено водорасло са еднакви! Ето защо Ви прeпоръчваме този продукт, който Ви гарантира високо качество и ефективност. От продукта може да се възползва всеки, защото съставката оказва благоприятно въздействие върху всички органи и системи на тялото, възвръщайки и поддържайки чудесното здравословно състояние на организма.

  • Подсилва имунната система
  • Засилва устойчивостта на организма
  • Има антиоксиданто въздействие
  • Нормализира холестерола и триглицеридите
  • Регулира кръвното налягане
  • Лекува и предпазва от анемия
  • Редуцира телесното тегло
  • Поддържа красотата на косата и кожата

Това е  синьо¬зелено водорасло, което расте в сладки и солени води. То  съдържа над 100 взаимодействащи си  хранителни вещества, като хлорофил, бета каротин, витамини от групата В, гама линолеинова киселина, множество минерали и ензими, и огромно количество  протеини - цели 70% от общата маса, без опасните мазнини. Водораслото се използва предимно за стимулиране на имунната система. Това водорасло притежава способността да  повишава производството на антитела и цитокини, които тялото синтезира, за да се бори с инфекциите и заболяванията. Друго основно приложение е като средство за повишаване на енергията в тялото.

Спирулина таблетки подобрява здравето


Може да се прилага и   за намаляване на наднорменото тегло, а също и за лечение и  профилактика на  анемии. Тази съставка се усвоява много добре  от човешкия организъм, като го прочиства и детоксикира.  Водораслото има всестранно благотворно действие, благодарение на което  укрепва  мускулите, подобрява  зрението, състоянието на косата, еластичността на кожата, нормализира  нивото на холестерол в кръвта, подобрява  чернодробните функции, укрепва  нервната система. Имайки предвид всичко това, може да сте сигурни че приемайки  продукта, Вие правите най-доброто за вашето здраве.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза, 1-2 пъти дневно с храна.

Разфасовка: 100 таблетки

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Bodyraise Spirulina 100 таблетки

  • Код на продукта: BR67
  • Наличност: Изчерпан
19.00 лв