Biotech BCAA Elite 120 капсулиBT3061
Biotech BCAA Elite 120 капсули
40.00 лв
product header
Biotech BCAA Elite 120 капсулиBT306

Малко добавки на пазара днес са  подкрепени  от научни изследвания, и добавките с аминокиселини с разклонена верига ВСАА са едни от тях. Те са изключително популярни сред фитнес  ентусиастите,  поради техния положителен ефект върху изграждането на мускулите, както и тяхното предпазващо от  мускулен разпад  действие. 

Когато се използват  правилно в една диета, BCAA могат  да бъдат неразделно  допълнение  към вашия живот на спортист. Тъй като тренировките ги изчерпват, е необходимо да си ги набавяте допълнително. Можете да си ги набавите с помощта на продукта BCAA Elite от. Biotech USA.

Освен че съдържа голямо количество ВСАА, продукта e oбoгaтeн c HMB(xидpoĸcимeтилбyтapaт), ĸoйтo yвeличaвa бeлтъчния cинтeз и пo тoзи нaчин нacъpчaвa пoĸaчвaнeтo нa чиcтa мycĸyлнa мaca. BCAA Elite cъдъpжa мaгнeзий, ĸoйтo дoпpинacя зa нopмaлнaтa мycĸyлнa фyнĸция. Дoбaвeният витaмин B6 дoпpинacя зa нopмaлнoтo eнepгopaзпpeдeлянe и нaмaлявaнeтo нa yмopaтa. Имa и цинĸ, ĸoйтo игpae poля в мeтaбoлизмa и нopмaлния пpoтeинoв cинтeз.

Характеристики на продукта:

  • Голяма доза ВСАА
  • Повишава производството на протеини
  • Предпазва от катаболизъм
  • Осигурява анаболно действие
  • Подпомага възстановяването на мускулите
  • Подобрява физическата издържливост

Когато става въпрос за аминокиселини с разклонена верига ВСАА, това се отнася до трите аминокиселини Левцин, Изолевцин и Валин.Те са специални, защото се метаболизират в мускулите Ви, вместо в черния дроб. Така се използват точно където трябва, за изграждането на нови протеини, или за енергия. По този начин, ВСАА ще Ви помогнат да изградите мускули и да ги предпазите от катаболно разграждане. Ето защо, ако искате да тренирате по-дълго, да качвате повече мускули, които след това да запазите, Ви е необходим продукта BCAA Elite!

Левцин е една от ВСАА аминокиселините и помага за понижаване на кръвната захар и производството на растежния хормон. Левцин е от голяма полза за възстановяването Ви, тъй като предотвратява увреждането  на мускулите. Освен това се смята, че Левцин действа като сигнал за мозъка, за да знае дали сте добре нахранени. Което от своя страна може да намали апетита и да даде възможност за ускоряване на метаболизма.

Изолевцин заедно с Валин, действат като прекурсори на глутамин и аланин. Глутаминът е най-богата аминокиселина в организма. Наличието на достатъчно глутамин е от решаващо значение з всеки който спортува.

В допълнение към повишаването на силата, енергията и подпомагане на  възстановяването, Валин помага на тялото в поддържането на  подходящ азотен баланс. BCAA Elite е чудесен продукт, с който тренировките Ви ще протичат по съвсем друг начин. Тъй като подобрява възстановяването, увеличава издържливостта и мускулната сила, и повишава азотния баланс, BCAA Elite е това, от което се нуждаете за да постигате максимално добри резултати.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза – 5 капсули след тренировка. В нетренировъчни дни 1 доза сутрин.

Разфасовка: 120 капсули

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech BCAA Elite 120 капсули

  • Код на продукта: BT306
  • Наличност: Изчерпан
40.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359