Biotech AAKG Elite 120 капсулиBT2851
Biotech AAKG Elite 120 капсули
40.00 лв
product header
Biotech AAKG Elite 120 капсулиBT285

Когато е  подложено на интензивна тренировка, тялото Ви има нужда от по-големи количества  NO-азотен оксид. Една ефективна аминокиселинна добавка с аргинин, ще Ви осигури оптимално  мускулно захранване и засилен  мускулен растеж. За да повишат производството на азотен оксид, бодибилдърите и спортистите използват аминокиселината аргинин.  AAKG, или аргинин алфа-кетоглутарат е една “подобрена“ форма на аргинина, която се усвоява значително по-пълноценно.

За да се възползвате от това, вземете продукта AAKG Elite на Biotech USA! Това е хранителна добавка, която съдържа aргинин алфа-кетоглурат, форма на аминокиселината аргинин  с подобрено усвояване. Аргинин е една от най-важните аминокиселини за бодибилдъри и спортисти, тъй като има свойството да стимулира изграждането на качествена мускулна маса и има  антиоксидантен ефект.

Характеристики на продукта:

  • Съдържа по-високоефективна форма на аргинин
  • Осигурява 900 мг ААКG на капсула
  • Разширява кръвоносните съдове
  • Подобрява кръвоснабдяването на мускулите
  • Подпомага изграждането на мускулна маса
  • Повишава енергията и издържливостта


AAKG е  производно на аминокиселината аргинин и алфа-кетоглутаровата киселина. Той се използва като добавка за атлети и бодибилдъри, и спомага за увеличаване на продукцията на азотен оксид в организма. Това увеличено производство на  азотен оксид, кара тялото да разширява  кръвоносните съдове. Това повишава притока на кръв към мускулите, което дава ефект на  мускулно  напомпване, осигурявайки  повече кислород и повече хранителни вещества до мускулите. AAKG е модерна форма на аминокиселината аргинин и е приблизително два пъти по-потентна.

Аргинина е пряк предшественик на азотния оксид, който осигурява една добре кръвостабдена мускулна тъкан. Тази тъкан може да получи максималното количество хранителни вещества и микроелементи, подлежи на лесно оформяне и максимално  напомпване. Вие също може да имате това, благодарение на продукта AAKG Elite. Аргинина, намиращ се в добавката,ще направи вашите мускули напомпани и твърди. AAKG също така  помага за стимулиране на синтеза на протеини, което ще Ви помогне  да изградите  мускулите много по-бързо. Освен това, AAKG може да повиши енергията Ви като цяло, карайки Ви да се чувствате тонизирани през целия ден.

Можете да сте сигурни, че приемайки продукта AAKG Elite, Вие скоро ще постигнете твърди и обемни мускули, и те ще се запазят за продължителен период от време! AAKG има свойството да увеличава производството на  инсулин и хормон на растежа, благодарение на което Вие ще получите мощен анаболен ефект. Също така AAKG помага на черния дроб да изхвърли много отпадъчни продукти, отделени при  тренировките. Имайки предвид всичко това, може да се каже че продукта AAKG Elite ще Ви помогне да тренирате без мускулна болка.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула 15-20 минути преди тренировка.

Разфасовка: 120 капсули 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Biotech AAKG Elite 120 капсули

  • Код на продукта: BT285
  • Наличност: Изчерпан
40.00 лв