Бърза круша SZБърза круша SZ1
Бърза круша SZ
30.00 лв
product header
Бърза круша SZБърза круша SZ

ЦВЕТА Е ЧЕРЕН.

Бързата круша е нужен уред по време на тренировката Ви. Този артикул е произведен изцяло от естествена кожа и е с подсилени шефове. Така издръжливостта му е много по-голяма в сравнение с конкурентните продукти и ще Ви осигури нужното, за да направите една много качествена и ефективна тренировка. Тази бърза круша трябва да се закачи на лост или друго подходящо за целта място. Има си "ушенце" за закачане.

Бързата круша ще Ви осигури възможност да натоварите мускулите на ръцете Ви. Така ще направите много добра тренировка, която ще подобри цялостното Ви представяне.

Застанете пред бързата круша и започнете да я удряте като спазвате следните препоръки:

  • Извършете 3 бързи серии по три минути всяка.
  • Удряйте уреда многократно с лявата Ви ръка, за да тренирате внезапния удар, който ще можете да нанесете с нея при реална битка.
  • Правете по 1 минута почивка между отделните рундове. Така ще можете да приключите тренировката Ви с този уред само за 11 минути!

Целта на бързата круша е да подобри бързината на ръката Ви и Вашата концентрация. Също така с помощта на този уред ще станете много по-точни и по-издръжливи. Усъвършенстването на левия Ви удар ще Ви позволи да постигнете много победи във всеки един боксов мач. Този удар е може би най-важният, защото ще зашемети противника Ви изненадващо и качествено.

Бързата круша идва в опаковка и трябва да се надуе.

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

 

бърза круша sz fighters

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Бърза круша SZ

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: Бърза круша SZ
  • Наличност: В наличност
30.00 лв
Бърза поръчка