Scitec Acid Killer 120 грAcid Killer1
Scitec Acid Killer 120 гр
32.00 лв
product header
Scitec Acid Killer 120 грAcid Killer

Acid Killer съдържа Beta Alanine

Beta Alanine и L-хистидинът са градивните елементи на дипептида бета-аланин-L-хистидин, познат още като карнозин. Той е известен като мощен антиоксидант, който блокира действието и изхвърля от организма свободните радикали, но освен това има свойствата и на невротрансмитер.

Вижте още:

С бета-аланин най-накрая може да постигне така желаната интензивна тренировка, за която досега само сте мечтали. Подкрепена от научни изследвания, бета-аланинът е една съществено важна добавка. Той служи като анаболно гориво, бета-аланинът дава стимул да увеличите анаеробната и аеробната си издръжливост и забавя мускулната умора, което Ви позволява да отделите повече време за всяка тренировка..
Бета-аланинът може да подобри мускулната Ви сила и издръжливост, като така осигури по-мощна тренировъчна сесия.

Забавете мускулната умора с бета-аланин!

Мускулите използват бета-аланин за производството на карнозин. По този начин се стимулира генерирането на по-голямо количество енергия, а това осигурява максимална физическа издръжливост.

Допълнителният прием на хранителни добавки , които повишават карнозина, увеличават способността на организма да се бори срещу млечната киселина, образувана в муксулите по време на тренировка.

Опаковка: 120 гр.

Съдържание на 1 доза от 4 гр. :

Бета-аланин                   3600 мг

L-хистидин                      400 мг

5 Scitec Acid Killer 120 гр
Продукта е на прах.
5 Scitec Acid Killer 120 гр
Искам да попитам разфасовката е на грамаж или на капсули. Понеже в описанието пише 120гр, но на самата опаковка на снимката ми се вижда 180 капсули. Благодаря
Напишете отзив
    Лош           Добър

Scitec Acid Killer 120 гр

  • Код на продукта: Acid Killer
  • Наличност: Изчерпан
32.00 лв