Scitec Acid Killer 120 грAcid Killer

Acid Killer съдържа Beta Alanine

Beta Alanine и L-хистидинът са градивните елементи на дипептида бета-аланин-L-хистидин, познат още като карнозин. Той е известен като мощен антиоксидант, който блокира действието и изхвърля от организма свободните радикали, но освен това има свойствата и на невротрансмитер.

Вижте още:

С бета-аланин най-накрая може да постигне така желаната интензивна тренировка, за която досега само сте мечтали. Подкрепена от научни изследвания, бета-аланинът е една съществено важна добавка. Той служи като анаболно гориво, бета-аланинът дава стимул да увеличите анаеробната и аеробната си издръжливост и забавя мускулната умора, което Ви позволява да отделите повече време за всяка тренировка..
Бета-аланинът може да подобри мускулната Ви сила и издръжливост, като така осигури по-мощна тренировъчна сесия.

Забавете мускулната умора с бета-аланин!

Мускулите използват бета-аланин за производството на карнозин. По този начин се стимулира генерирането на по-голямо количество енергия, а това осигурява максимална физическа издръжливост.

Допълнителният прием на хранителни добавки , които повишават карнозина, увеличават способността на организма да се бори срещу млечната киселина, образувана в муксулите по време на тренировка.

Опаковка: 120 гр.

Съдържание на 1 доза от 4 гр. :

Бета-аланин                   3600 мг

L-хистидин                      400 мг

5 Scitec Acid Killer 120 гр
Продукта е на прах.
5 Scitec Acid Killer 120 гр
Искам да попитам разфасовката е на грамаж или на капсули. Понеже в описанието пише 120гр, но на самата опаковка на снимката ми се вижда 180 капсули. Благодаря

Напишете отзив

    Лош           Добър

Scitec Acid Killer 120 гр

Ние Плащаме Доставката

Когато направиш поръчка над 40 лв.

  • Производител: SCITEC Nutrition
  • Код на продукта: Acid Killer
  • Наличност: В наличност
  • 32.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359

Тагове: издръжливост, бета аланин, beta alanine, acid killer