Жилетка с тежести 15 кг SZ Жилетка с тежести 15 кг SZ 1
Жилетка с тежести 15 кг SZ
114.99 лв
product header
Жилетка с тежести 15 кг SZ Жилетка с тежести 15 кг SZ

Представяме Ви един много интересен уред за тренировка. Това е Жилетка с тежести. Тя е изработена така, че да получите равномерно разпределение на теглото ѝ по цялото Ви тяло. По този начин ще можете да балансирате натоварването над мускулатурата Ви.

Тежестта на жилетката може да се регулира напълно - от 1 до 15 кг. Вие избирате тежестта с добавяне или махане на тежести (джобчета).

Жилетка с тежести 15 кг Ви позволява да избирате точните килограми, от които се нуждаете при тренировка. Това се постига посредством специалната конструкция на този продукт, благодарение на която ще можете да махате и да добавяте тежести по Ваш избор.

Така този артикул ще Ви позволи да натоварите тялото Ви в зависимост от възможностите Ви. С времето ще можете да слагате повече килограми на Жилетка с тежести и да тренирате по-усърдно. Материята, която покрива този артикул е изключително здрава и издръжлива.

Здравината на Жилетка с тежести 15 кг е подсилена допълнително, за да можете да сте сигурни, че тежестите в нея няма да паднат по време на Вашите упражнения. Този продукт просто ще прилепне на тялото Ви. Подходящ е за:

  • Усилена кардио тренировка
  • Джогинг (на пътека във фитнес залата или сред природата)
  • Цялостно укрепване на Вашето тяло
  • Набирания и тренировки със собствено тегло

 


ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

 

 

5 Жилетка с тежести 15 кг SZ
Поръчах жилетката и до 24 часа бе доставена, което е доста похвално. Много удобна е и изглежда здрава, също направих тренировка и останах доволен.
5 Жилетка с тежести 15 кг SZ
Жилетката е много здрава, досега не сме имали нито 1 оплакване за здравината, а сме продали доста бройки. Подходяща е за тичане, за набиране и за всякакъв вид тренировки.
5 Жилетка с тежести 15 кг SZ
От какъв материял е жилетката и самите тежести, какъв е Вашият опит с нея - от страна на издържливост?
Доста хора се оплакват от такъв тип "уред облекло" не от Вашият продукт или марка, че бързо се късали джобовете, при някои дори не са и тичали а само набирания....?
5 Жилетка с тежести 15 кг SZ
Здравейте, размерът е един и е напълно универсален за всеки тип тяло. Доставката за тази жилетка с отстъпката, която имаме при куриерската фирма е около 10-12 лв.
5 Жилетка с тежести 15 кг SZ
Здравейте,интересувам се тази жилетка има ли размери и колко струва доставката.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Жилетка с тежести 15 кг SZ

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: Жилетка с тежести 15 кг SZ
  • Наличност: В наличност
114.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359