Йога блок EVA 23 x 15 x 7.5 см Armageddon SportsARM0491
Йога блок EVA 23 x 15 x 7.5 см Armageddon Sports
9.99 лв
product header
Йога блок EVA 23 x 15 x 7.5 см Armageddon SportsARM049

 ПОДОБРИ ЙОГА РАЗТЯГАНИЯТА: Голяма помощ както за начинаещите, така и за онези, които се нуждаят от допълнителна помощ, за да усъвършенстват трудните йога пози и медитационните практики. Това йога блокче е универсално и стилно допълнение към вашите аксесоари за йога.

 ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО: Изработени от мека, неплъзгаща се, устойчива на надраскване екстериорна EVA пяна, йога блокчетата работят добре на всякакви повърхности - устойчиви, но гъвкави за максимален ефект. Перфектни йога блокове за всички видове йога тренировки като медитация, бикрам / гореща йога, кундалини йога, хатха йога, астнга йога, виняса йога, айенгар йога, йин йога, йога за сила, възстановителна йога.

✔ ЧИСТО и БЕЗОПАСНО: Тези йога блокове са без мирис, неабсорбиращи и влагоустойчиви, предпазвайки Ви от бактерии.

✔ ПОСТИГНЕТЕ БЪРЗО ЦЕЛИТЕ СИ: Йога блокчетата са основни инструменти за йога, особено в началото, когато не сте толкова гъвкави. Блоковете Ви позволяват да достигнете по-дълбоко във вашите позиции и да завършите правилно йога упражненията. Не напрягайте тялото си в лоши позиции, поддържайте добра форма, като използвате блоковете за да изпълнявате движенията безопасно, правилно и да работите за постигане на целите си.

✔ УДИВИТЕЛНИ ПОЛЗИ ОТ ЙОГА БЛОК: Йога блок намалява разстоянието между тялото и земята, което прави вашите движения и пози лесни и удобни. С помощта  на блокчето за йога постигате по-дълго задържане на позата с повишен комфорт и намалявате риска от разтежения на мускулите и други наранявания, като  увеличавате гъвкавостта на тялото Ви.

 УСТОЙЧИВИ И ECO-FRIENDLY: При проектирането на този блок ние се опитахме да го направим изключително издръжлив, за да издържим на всички ваши различни пози, независимо дали те са трудни или не. Изработен от издръжлива и обезшумена EVA, този блок има здрава конструкция, без да е прекалено тежък – само 120 гр. Идеална тежест за носене. Перфектни размери: 23 x 15 x 7.5 см.

Добавете го в количката си или поръчайте веднага на телефон 0888 880 352 или 0896 790 799!

Цената е за  1 брой.

5 Йога блок EVA 23 x 15 x 7.5 см Armageddon Sports
Добра цена и добро качество.
5 Йога блок EVA 23 x 15 x 7.5 см Armageddon Sports
Взех си 3 и ми вършат супер работа, като тренирам йога.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Йога блок EVA 23 x 15 x 7.5 см Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM049
  • Наличност: В наличност
9.99 лв
за 10 бр. или повече 7.99 лв/бр.
Възможни варианти
Бърза поръчка