CL White Flood Reborn 216 грCL White Flood Reborn 216 гр1
CL White Flood Reborn 216 гр
78.00 лв
product header
CL White Flood Reborn 216 грCL White Flood Reborn 216 гр

Имате нужда от предтренировъчна добавка с истински потенциал? Тогава вземете White Flood Reborn на Controlled Labs. Тази уникална хранителна добавка повишава енергията, силата и издържливостта, за да можете да дадете най-доброто от себе си по време на тренировката. White Flood Reborn също така може да Ви придаде невероятно напомпан вид и ще подпомогне цялостното изграждане на мускулна маса. Всичко това е възможно, благодарение на иновативната комбинацията от доказани и мощни съставки. Във формулата на White Flood Reborn са включени и антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали, натрупващи се по време на тренировката.

Характеристики и действие на White Flood Reborn:

  • Ефективен предтренировъчен продукт
  • Максимално усвояване на съставките
  • Увеличава енергийните нива
  • Повишава силата и издържливостта
  • Подпомага възстановяването
  • Не съдържа въглехидрати
  • Стимулира нервната система


Формулата на White Flood Reborn  съдържа Л-Аргинин-Алфакетоглутарат (Arginine Alpha-Ketoglutarate), който е подобрена форма на аргинина. Последния е прекусор на азотния оксид и освен това повишава отделянето на растежния хормон, силата и издържливостта, и съдейства за изграждането на чиста мускулна маса. Продукта включва и Л-Орнитин-Алфакетоглутарат (Ornithine Alpha-Ketoglutarate), който представлява комбинация между аминокиселината Орнитин и  AKG, за оптимизиране синтеза на протеини и стимулиране на мускулния растеж. White Flood Reborn съдържа Бета Аланин (Beta Alanine), който повишава мускулната сила и издръжливост по време на тренировка, а също така забавя мускулната умора.

Във формулата на White Flood Reborn присъства и Тирозин (Tyrosine), който стимулира нервната система, повишава концентрацията и  намалява умората. Друга съставка в продукта е GABA (Гама-Аминобутирична Киселина). Тя  подобрява движението на нервните импулси, релаксира мозъка и успокоява нервната система. GABA също така увеличава секрецията  на растежния хормон, който от своя страна подпомага метаболизма на мазнините и има силен мускулоизграждащ ефект. White Flood Reborn включва и Инозин (Inosine), който подобрява образуването на АТФ в мускулите и снабдяването на мускулите с кислород.

Продукта включва кофеин (Caffeine), който стимулира централната нервна система и Еводиамин (Еvodiamin). И двете съединения имат термогенен ефект, чрез който значително се повишава отделянето на телесна топлина, което подпомага изгарянето на излишните мазнини за енергия. Във формулата на White Flood Reborn са включени и много други съставки важни за оптимизиране на енергията и издържливостта, а също така и някои антиоксиданти като Лутеин (Lutein), Алфа-липоева киселина (Alpha-Lipoic Acid), Селен (Selenium), Коензим Q10 (Coensyme Q10) и  Алфа-каротен (Alpha-carotene).

Начин на употреба: Приемат се 2 мерителни лъжички разбити в 470-590 мл. вода, 45мин. преди тренировка.

Разфасовка: 216 гр

Състав:

controlled-labs-white-flood-reborn-etiket-800x800

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

CL White Flood Reborn 216 гр

  • Производител: Controlled Labs
  • Код на продукта: CL White Flood Reborn 216 гр
  • Наличност: В наличност
78.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка