CL White Flood Reborn 216 грCL White Flood Reborn 216 гр1
CL White Flood Reborn 216 гр
78.00 лв
Цена: 78.00 лв
CL White Flood Reborn 216 грCL White Flood Reborn 216 гр
Имате нужда от предтренировъчна добавка с истински потенциал? Тогава вземете White Flood Reborn на Controlled Labs. Тази уникална хранителна добавка повишава енергията, силата и издържливостта, за да можете да дадете най-доброто от себе си по време на тренировката. White Flood Reborn също така може да Ви придаде невероятно напомпан вид и ще подпомогне цялостното изграждане на мускулна маса. Всичко това е възможно, благодарение на иновативната комбинацията от доказани и мощни съставки. Във формулата на White Flood Reborn са включени и антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали, натрупващи се по време на тренировката.

Характеристики и действие на White Flood Reborn:
 • Ефективен предтренировъчен продукт
 • Максимално усвояване на съставките
 • Увеличава енергийните нива
 • Повишава силата и издържливостта
 • Подпомага възстановяването
 • Не съдържа въглехидрати
 • Стимулира нервната система

Формулата на White Flood Reborn  съдържа Л-Аргинин-Алфакетоглутарат (Arginine Alpha-Ketoglutarate), който е подобрена форма на аргинина. Последния е прекусор на азотния оксид и освен това повишава отделянето на растежния хормон, силата и издържливостта, и съдейства за изграждането на чиста мускулна маса. Продукта включва и Л-Орнитин-Алфакетоглутарат (Ornithine Alpha-Ketoglutarate), който представлява комбинация между аминокиселината Орнитин и  AKG, за оптимизиране синтеза на протеини и стимулиране на мускулния растеж. White Flood Reborn съдържа Бета Аланин (Beta Alanine), който повишава мускулната сила и издръжливост по време на тренировка, а също така забавя мускулната умора.

Във формулата на White Flood Reborn присъства и Тирозин (Tyrosine), който стимулира нервната система, повишава концентрацията и  намалява умората. Друга съставка в продукта е GABA (Гама-Аминобутирична Киселина). Тя  подобрява движението на нервните импулси, релаксира мозъка и успокоява нервната система. GABA също така увеличава секрецията  на растежния хормон, който от своя страна подпомага метаболизма на мазнините и има силен мускулоизграждащ ефект. White Flood Reborn включва и Инозин (Inosine), който подобрява образуването на АТФ в мускулите и снабдяването на мускулите с кислород.

Продукта включва кофеин (Caffeine), който стимулира централната нервна система и Еводиамин (Еvodiamin). И двете съединения имат термогенен ефект, чрез който значително се повишава отделянето на телесна топлина, което подпомага изгарянето на излишните мазнини за енергия. Във формулата на White Flood Reborn са включени и много други съставки важни за оптимизиране на енергията и издържливостта, а също така и някои антиоксиданти като Лутеин (Lutein), Алфа-липоева киселина (Alpha-Lipoic Acid), Селен (Selenium), Коензим Q10 (Coensyme Q10) и  Алфа-каротен (Alpha-carotene).

Начин на употреба: Приемат се 2 мерителни лъжички разбити в 470-590 мл. вода, 45мин. преди тренировка.

Разфасовка: 216 гр

Състав:

controlled-labs-white-flood-reborn-etiket-800x800

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

CL White Flood Reborn 216 гр

 • Производител: Controlled Labs
 • Код на продукта: CL White Flood Reborn 216 гр
 • Наличност: В наличност
 • 78.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359