Weider Total Rush 2.0 375 грWeider Total Rush 375 гр1
Weider Total Rush 2.0 375 гр
79.00 лв
product header
Weider Total Rush 2.0 375 грWeider Total Rush 375 гр

Когато се занимавате със спорт или бодибилдинг, със сигурност за Вас са важни издържливостта, концентрацията и силата. Ако те не са достатъчно силни, няма да можете да тренирате ефективно и да получавате добри резултати. Можете да подобрите вашите сила фокус и издържливост, чрез продукта Total Rush на Weider. Това е иновативна предтренировъчна формула, предназначена за бодибилдърите и всички трениращи интензивно. Total Rush съдържа съставки като L-цитрулин, Креа-геник, бета-аланин, таурин, тирозин и кофеин. Продукта подобрява вашата издържливост, повишава  мускулната помпа и  изостря умствения  фокус.

Характеристики на Total Rush:

  • Иновативен предтренировъчен продукт
  • Осигурява невероятни резултати от тренировките
  • Повишава издържливостта и силата на мускулите
  • Дава повече енергия
  • Засилва психическия фокус
  • Подобрява кръвоснабдяването на мускулите

Total Rush съдържа смес за подобряване на концентрацията, включваща Кофеин, Ниацин, L-Тирозин, Таурин и Витамин В6. Кофеина е известен със стимулиращите си качества, по отношение на бодростта и фокуса.  Таурин пък ще Ви помогне да се съсредоточите по – добре по време на тренировката. Таурин съществува в много висока концентрация в мозъка и играе ролята та  невромодулатор.  Таурин увеличава мощта на мускулите, а също така повишава обема на мускулните  клетки. Може да се каже, че таурин  притежава антикатаболни свойства. L-тирозин значително  подобрява концентрацията и паметта, като съдейства  на мозъка да се съсредоточи по-добре  при интензивни тренировки.


Във формулата на Total Rush присъства смес за повишаване на силата, представена от съставки като Креа Геник, Бета Аланин, L-Цитрулин малат и Витамин В12. Креа Геник увеличава силата до 30%. Представлява двойно буфериран креатин, който се запазва стабилен както в стомаха, така и в кръвта. Този креатин се абсорбира в мускулите почти без загуби! Бета - аланин е изключително уважаван в света на бодибилдинга, тъй като намалява мускулната умора. Това ще позволи на вашите мускули да запазят работоспособността си за по – дълго време, което пък ще засили мускулния  растеж. В сместа за увеличаване на мускулните помпи,  присъстват L-Аргинин, L-Аргинин ААКГ, L-Лизин и Витамин D. Аргинин е изключително важна аминокиселина, защото е пряко свързан с кръвоснабдяването на тъканите, особено на мускулната тъкан.

Аргинина всъщност  е прекусор на азотния оксид, който както може би знаете увеличава обема на мускулните клетки. L-лизин  също е от голямо значение за бодибилдърите, тъй като взема активно участие в  протеиновия  синтез. В комбинация с аргинин, тази аминокиселина повишава секрецията на хормона на растежа, в резултат на което повишава  мускулния растеж. Total Rush е хранителна добавка, която драстично ще промени начина по който се представяте в залата, а също така ще направи мускулите Ви още по – обемни и твърди!

Начин на употреба: Приемат се 25 гр. от продукта, разбити във 250 мл. вода, за предпочитане преди тренировка.

Опаковка: 375 грама

Дозировка
Доза 25 гр.
Съставки
Бета Аланин 3300 мг.
Витамин D 1.25 µгр.
Витамин В12 1,25 µгр.
Витамин В6 0,7 мгр.
Витамин С 200 мгр.
Желязо 7 мгр.
Кофеин 250 мгр.
Креа-Геник 3617 мг.
Л-аргинин 4620 мг.
Л-лизин 400 мг.
Л-тирозин 1000 мг.
Л-цитрулин 3300 мг.
Магнезий 90 мгр.
Ниацин 16 мгр.
Таурин 2000 мгр.
Цинк 5 мгр.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Weider Total Rush 2.0 375 гр

  • Производител: Weider
  • Код на продукта: Weider Total Rush 375 гр
  • Наличност: В наличност
79.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка