Weider Omega 3 Caps 90 капсулиWeider Omega 3 Caps 90 капсули1
Weider Omega 3 Caps 90 капсули
39.00 лв
product header
Weider Omega 3 Caps 90 капсулиWeider Omega 3 Caps 90 капсули

Omega 3 Caps е с високо съотношение на ЕРА и DHA

Омега-3 мастните киселини се определят като полиненаситени мастни киселини, които са основни хранителни вещества необходими за здравето. Вие имате нужда от омега-3 в диетата си, за нормалното протичане на редица телесни функции, като например контролиране съсирването на кръвта и изграждането на клетъчните мембрани в мозъка. Тъй като  телата ни не синтезират тези мастни киселини, ние трябва да ги получаваме чрез храната. Омега-3 мастните киселини, също така са свързани с многобройни ползи за здравето, включително защита срещу сърдечно-съдови заболявания и инсулт, предотвратяване на рак, възпалителни заболявания, и много други. Много хора не успяват да си набавят тези важни мазнини чрез храната. Ето защо, все по – предпочитани стават добавките, съдържащи омега-3.

Такава добавка е Omega 3 Caps на Weider. Продукта осигурява омега-3 мастни киселини, под формата на висококачествени капсули рибено масло, с високо съотношение на EPA и DHA. Рибеното масло съдържащо се в Omega 3 Caps подобрява здравословното състояние на целия организъм, а също така  предпазват от  редица заболявания. Omega 3 Caps регулира и поддържа в нормални граници нивото  на холестрола, като и това на кръвното налягане. Ако сте спортисти, недостатъчния прием на омега-3 може да попречи да извършвате нормалните си спортни дейности. За да сте във форма и да получавате максимално добри резултати от тренировките, можете да разчитате за помощ на Omega 3 Caps.

Основни характеристики на Omega 3 Caps:

 • Подобрява имунитета;
 • Не съдържа лактоза и глутен;
 • Подпомага нервната система;
 • Предпазва сърдечно – съдовата система;
 • Доставя 700 милиграма омега-3 в капсула;
 • Съдейства за правилното възстановяване;
 • Помага за изграждане на качествена мускулна маса;
 • Осигурява 1000 милиграма рибено масло на капсула;
 • Високо съдържание на EPA / DHA (400 мг + 200 мг в една капсула!).

Omega 3 Caps осигурява адекватно количество омега-3 мастни киселини, сред които двете  мастни киселини  ейкозапентаенова киселина (ЕРА) и докозахексаенова киселина (DHA). Те участват и носят отговорност за голям брой функции в организма. Omega 3 Caps предпазва нервната и сърдечно – съдовата системи. Този продукт ще Ви помогне да се възстановявате психически след стрес, а също така облекчават леките депресивни състояния. Omega 3 Caps може да е от огромна полза за атлетите, тъй като омега-3 мастните киселини съдействат за изграждането на чиста мускулна маса. Това става благодарение на способността им да повишават нивата на тестостерона и да подпомагат възстановяването.

Omega 3 Caps предпазва сърдечно-съдовата система

Omega 3 Caps има противовъзпалително действие, което означава че може да облекчи ставните възпаления. Това също е важно за спортистите, тъй като те натоварват ставно – костната си система. Също така, омега-3 мастните киселини подпомагат усвояването на протеините които получавате от храната или от протеиновите добавки, така че да можете да получите оптималните ползи от тях. Независимо дали тренирате за изграждане на мускули или просто искате да се погрижите за здравето си, Omega 3 Caps е перфектната добавка за Вас!

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсула дневно, желателно по време на хранене.

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 60
Съставки
Докозахексаенова киселина (DHA) 200 mg
Ейкозапентаенова киселина (EPA) 400 mg
Омега 3 Мастни киселини 700 mg
Рибено масло 1000 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Weider Omega 3 Caps 90 капсули

 • Производител: Weider
 • Код на продукта: Weider Omega 3 Caps 90 капсули
 • Наличност: В наличност
39.00 лв
Бърза поръчка