Weider Iso Energy 900 грWeider Iso Energy 900 гр1
Weider Iso Energy 900 гр
29.00 лв
product header
Weider Iso Energy 900 грWeider Iso Energy 900 гр

Iso Energy повишава енергията и мускулната сила


Правилното хранене е на челно място, сред факторите обуславящи спортните постижения. За много атлети, приемането на подходящи хранителни вещества в достатъчни количества е доста трудно. Ако и Вие имате нужда от помощ по отношение набавянето на необходимите хранителни вещества, вземете продукта Iso Energy на Weider. Това е  революционна хранителна добавка, чиято  формула комбинира прости и сложни въглехидрати, аминокиселини, антиоксиданти и електролити. Iso Energy осигурява хидратиране на тялото, а също така повишава издържливостта и мускулната сила. Продукта е предназначен за всички атлети, желаещи да имат по – дълги и интензивни тренировки, и да се възстановяват пълно и бързо.

Действие на Iso Energy:

 

 • Повишава енергията и мускулната сила
 • Осигурява повече издържливост
 • Подобрява и ускорява възстановяването
 • Подпомага мускулния растеж
 • Стимулира метаболизма
 • Рехидратира тялото и действа антиоксидантно
 • Подсилва имунната система
 • Има катаболно действие
 • Подобрява функциите на сърцето


Формулата на Iso Energy включва аминокиселината L-глутамин, която е най – разпространена в  кръвта и мускулите. L-глутамин повишава протеиновия синтез, както и  производството на хормон на растежа. Глутамин също така предпазва мускулите от катаболен разпад, регулира киселинността в тялото и има имуностимулиращо действие. Iso Energy съдържа също така, прости и сложни въглехидрати. Един от тях е бързо усвоимия малтодекстрин. Този въглехидрат увеличава енергията и мускулната сила, и освен това значително подобрява възстановяването. Малтодекстрин поддържа в нормални граници  нивото на инсулин в организма, намалява умората и прави тренировките по – ефективни.

Формулата на Iso Energy е обогатена с декстроза. Тя също се усвоява бързо от тялото и повишава енергията. Декстрозата е въглехидрат, който повишава синтеза на протеини и подобрява метаболизма. Важна част от Iso Energy е специалния  комплекс от минерали. Един от тях е натрия, който подобрява снабдяването на мускулите с кръв и хранителни вещества. Натрия се съчетава перфектно с калий и калций, а заедно те стимулират метаболизма на протеините и въглехидратите, грижат се за състоянието на ставите и подпомагат имунитета. В минералния комплекс на Iso Energy е включен и магнезий, който подобрява  мускулната активност и намалява  умората.

 

Iso Energy рехидратира тялото


Магнезия е минерал, който съдейства за изграждането на чиста мускулна маса. Той противодейства на  катаболизма и оказва положително действие при състояния на депресия и тревожност. Също така, магнезия подобрява здравето на костите и съединителната тъкан. Iso Energy включва и всепризнатия антиоксидант и имуностимулатор витамин C. Освен че подобрява съпротивителните сили на организма, този витамин има антикатаболно действие и повишава протеиновия синтез.

Начин на употреба: Разтворете 30 гр. в 500 мл. вода и приемайте 1 път дневно, 30 минути преди тренировки.

Разфасовка: 900 грама

Състав:

weider-iso-energy-sf

Дозировка
Доза 30
Съставки
Витамин С 60 mg
Въглехидрати 26 g
Енергийна стойност 110 kcal (30g)
Захари 15 g
Калий 158 mg
Калций 100 mg
Л-глутамин 1,32 g
Магнезий 150 mg
Натрий 0.24 g
Протеини 1.4 g
Фибри < 1g
Хлорид 378 μg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Weider Iso Energy 900 гр

 • Производител: Weider
 • Код на продукта: Weider Iso Energy 900 гр
 • Наличност: В наличност
29.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359