Weider Creatine HCL 150 капсулиWeider Creatine HCL 150 капсули1
Weider Creatine HCL 150 капсули
85.00 лв
product header
Weider Creatine HCL 150 капсулиWeider Creatine HCL 150 капсули

Креатиновите добавки винаги са били на почит сред спортисти и бодибилдъри. Креатин  HCL  е смятан от специалистите за най-разтворимата, най-бионаличната и най-абсорбиращата се форма на  креатина в спортното хранене днес. Използва се от професионални състезатели, бодибилдъри и фитнес ентусиасти, които искат да увеличат размера на мускулите си. Креатин HCL става все по-популярен  заради своята изключително чиста и концентрирана форма. Тази изключителна чистота означава, че се нуждаете от много по-малки дози, за да видите забележима разлика в силата и мускулната маса. Плюс това,  високата  бионаличност на креатин HCL означава, че не изисква зареждаща фаза като другите видове креатини. Възползвайте се от всичко това, с Creatine HCL на Weider, осигуряваща Ви висококачествет креатин HCL!

Действие на Creatine HCL:

  • Дава по-голяма сила и мощ;
  • Подобрява производителността;
  • По- бързо усвояване на креатина;
  • Осигурява повече мускулен растеж;
  • Прави  възстановяването пълноценно.

Уникалните свойства на креатин HCL, до голяма степен се дължат на начина по който се произвежда. Той се превръща във вид сол, чрез прикрепване на хидрохлоридна група към молекулата му. Това от своя страна увеличава разтворимостта на креатиновите молекули и подобрява начина по който креатинът се абсорбира, и предоставя на мускулите необходимата енергия. Подобреното усвояване също така означава, че няма да се появят никакви нежелани странични ефекти като подуване на корема или спазми, характерни при приема на други видове креатин.

Основното предимство на креатин HCL пред всички други форми на креатин, е по-голямата му  разтворимост.  По-добрата разтворимост означава по-добро усвояване, а изследванията показват, че креатин HCL има близо 50% по-голяма абсорбция в сравнение с креатин монохидрат и буферирания креатин. Като резултат, дозата която Ви е необходима за да получите максимална полза, е много по-малка от всички други форми на креатин.Тъй като креатин HCL има голяма разтворимост, е необходимо много малко количество течност за неговата абсорбация. Благодарение на това, този вид креатин не предизвиква никакъв стомашен дискомфорт.

Креатин HCL се абсорбира изключително ефективно в мускулните клетки и осигурява по-големи физиологични ползи, които други форми на креатин  просто не могат да осигурят. Той засилва енергийния метаболизъм и осигурява по-голяма сила,повече  производителност по време на тренировката и по-добро възстановяване след нея. Креатин HCL увеличава обема на мускулните клетки и синтеза на протеини, което води до постигането на по-големи и по-пълни мускули. е добавка, която зарежда с енергия и експлозивна мощ за по-интензивни, силови тренировки. Creatine HCL е хранителна добавка, която се усвоява бързо без да предизвиква стомашен дискомфорт. Продукта ще Ви осигури качествено възстановяване и по-резултатни тренировки.

Начин на употреба: Приемайте 3 капсули преди тренировка с вода. В нетренировъчен ден, приемайте 3 капсули разпределени през деня.

Опаковка: 150 капсули

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Креатин хидрохлорид 3813 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Weider Creatine HCL 150 капсули

  • Производител: Weider
  • Код на продукта: Weider Creatine HCL 150 капсули
  • Наличност: В наличност
85.00 лв
Бърза поръчка