Weider BCAA + L-Glutamine 180 капсулиWeider BCAA + L-Glutamine 180 капсули1
Weider BCAA + L-Glutamine 180 капсули
71.00 лв
product header
Weider BCAA + L-Glutamine 180 капсулиWeider BCAA + L-Glutamine 180 капсули

Безспорно аминокиселините са важно звено от режима на всеки атлет. Повечето бодибилдъри знаят, че комбинирането на ВСАА с глутамин дава много по – добри резултати, отколкото приема им поотделно. Затова, аминокиселинните формули са все по – предпочитани. При повечето такива продукти обаче, освен глутамин и ВСАА има прибавени и някои аминокиселини, които нямат никакви ползи за спортиста. Представяме Ви продукта BCAA + L-Glutamine на Weider, при който е премахнато всичко излишно и е налице само комбинацията между ВСАА и глутамин - двойката от най-важните аминокиселини за възстановяване и увеличаване на мускулната маса.

Тази хранителна добавка  е уникална комбинация  между защитните свойства на ВСАА и стимулиращото действие на глутамина. BCAA + L-Glutamine е създаден с цел пълноценното възстановяване и защита на мускулите. Продукта осигурява  1800 мг L-глутамин и 1800 мг ВСАА на доза.

Характеристики на BCAA + L-Glutamine:

  • Повишава силата;
  • Предпазва от претрениране;
  • Стимулира имунната система;
  • Прави мускулните клетки по – обемни;
  • Подпомага и ускорява възстановяването;
  • Подпомага изграждането на мускулна маса.

BCAA + L-Glutamine съдържа може би най – важните аминокиселини за мускулите – аминокиселините с разклонена верига BCAA. Те имат способността да повишават енергията, в резултат на което умората ще настъпи по – бавно и Вие ще тренирате по – дълго и интензивно. Защо ВСАА дават енергия? Когато са приети, ВСАА се използват от вашето тяло, като главен източник на енергия. Тоест, вашите мускули остават непокътнати. Аминокиселините с разклонена верига се отличават с мощни анаболни свойства и позволяват на тялото Ви да изгаря ненужните мазнини за енергия, вместо мускулите. Ето защо, приема на BCAA + L-Glutamine ще Ви помогне да запазите натрупаната с усилия мускулна маса.

Глутаминът другата активна съставка във формулата на BCAA + L-Glutamine . Тази аминокиселина се съдържа в най-големи количества в скелетните мускули. Глутамина също така се изразходва по време на усилени физически натоварвания. Трябва да знаете, че след една интензивна тренировка, нивото на глутамин в тялото Ви спада с цели 50%. Приемът на продукта BCAA + L-Glutamine ще възстанови оптималните нива на мускулния гликоген, който ще повиши протеиновия синтез, както и секрецията на някои анаболни хормони. Заедно, глутамина и ВСАА  поддържат мускулната маса, която вече имате, и помагат за изграждането на нова. Забравете камарите с добавки с незначителен ефект! BCAA + L-Glutamine ще Ви даде резултатите които искате, по  прост и икономичен начин.

Начин на употреба: Приемайте по 3 капсули на ден. В тренировъчни дни директно след тренировка.

Опаковка: 180 капсули

Дозировка
Доза 3 капсули
Дози в опаковка 40
Съставки
Енергийна стойност 72kj/17kcal (за доза)
Л-валин 450 mg
Л-глутамин 1800 mg
Л-изолевцин 450 mg
Л-левцин 900 mg
Протеини 4,1 g
5 Weider BCAA + L-Glutamine 180 капсули
Класическо съчетание на може би най важните за организма аминокиселини от доказан производител на пазара. Лично за мен това е моя избор и знам, че е печаливш, аз му давам 5 звезди!
Напишете отзив
    Лош           Добър

Weider BCAA + L-Glutamine 180 капсули

  • Производител: Weider
  • Код на продукта: Weider BCAA + L-Glutamine 180 капсули
  • Наличност: В наличност
71.00 лв
Бърза поръчка