VICTORY Amino Recovery 120 капсулиWeider Amino Recovery 120 капсули1
VICTORY Amino Recovery 120 капсули
31.00 лв
product header
VICTORY Amino Recovery 120 капсулиWeider Amino Recovery 120 капсули

Amino Recovery съдържа комплексни аминокиселини

Аминокиселините, също както протеините, са изключително важни за функциите на тялото. Ето защо, не бива да се допуска техния недостиг. Ако това се случи, могат да възникнат някои заболявания. Когато тренирате, аминокиселините от мускулите Ви се изразходват бързо и трябва да се възстановят. За тази цел, вземете продукта  Amino Recovery на Weider!

Вижте още:

Тази аминокиселинна добавка ще попълни бързо аминокиселинния дефицит и идва до Вас под формата на удобни капсули. Amino Recovery съдържа важни аминокиселини, които ще подпомогнат качественото Ви възстановяване, ще подобрят метаболизма Ви и ще съдействат за изграждането на чиста мускулна маса. Освен това, благодарение на аминокиселинната си формула, Amino Recovery ще предпази мускулите Ви от катаболно разграждане и ще Ви помогне да се справите с умората, за да сте тонизирани и да тренирате по – дълго време.

Характеристики на Amino Recovery:

 • Съдържа аминокиселините ВСАА
 • Доставя глутамин и аргинин
 • Обогатен с витамин В6
 • Подпомага качественото възстановяване
 • Подобрява метаболизма
 • Повишава енергията
 • Увеличава издържливостта и силата
 • Предпазва от катаболни процеси
 • Редуцира излишните мазнини
 • Помага изграждането на чиста мускулатура

Формулата на Amino Recovery съдържа жизненоважните аминокиселини с разклонена верига ВСАА. Те са един от най – важните фактори за правилното и пълноценно възстановяване, след всяко физическо натоварване. Трите аминокиселини с разклонена верига -  левцин, изолевцин и валин, се използват най – напред от мускулите Ви, когато тренирате. Те осигуряват енергия, която ще Ви помогне да работите в залата по – дълго време. ВСАА предпазват мускулите от катаболизъм и съдействат за качването на мускули без мазнини. Аминокиселината изолевцин увеличава вашата издържливост и подпомага бързото възстановяване, включително и след травми.

Изолевцин играе важна роля, за осигуряването на добра обмяна  на кислород в организма. Друга ВСАА аминокиселина – валин, подобрява азотния баланс в тялото и стимулира значително мускулната активност. Amino Recovery включва и друга важна аминокиселина - L-аргинин. Аргинина, както може би знаете, е прекусор на азотния оксид и надали има бодибилдър, който да не е запознат с неговите свойства. Азотния оксид подобрява кръвоснабдяването на мускулите, като по този начин повишава техния обем. Също така, аминокиселината аргинин повишава синтеза на растежния хормон и нивото на инсулин в тялото. Аргинин подпомага възстановяването и детоксикацията на организма, и стимулира имунната система.

Amino Recovery подпомага възстановяването

Amino Recovery съдържа  и незаменимата аминокиселина L-глутамин. Тя също подкрепя пълноценното възстановяване и също като ВСАА предпазва мускулите от катаболен разпад. Глутамин е мощен имуностимулатор и регулира киселинния баланс в организма.Също така, аминокиселината увеличава секрецията на  хормона на растежа и подобрява метаболизма на протеини. Формулата на Amino Recovery включва и витамин B6 (пиродоксин). Този витамин регулира метаболизма на  протеините и аминокиселините, и оказва положително въздействие  върху нервната система. Витамин В6 предпазва от нощни мускулни спазми и забавя процесите на стареене.

Начин на употреба: Приемайте по 2 капсули 2 пъти дневно, преди и след тренировки.

Опаковка: 120 капсули

Дозировка
Доза 1 лъжица
Дози в опаковка 30
Съставки
Витамин В6 2 mg
Енергийна стойност 10 kcal
Л-аргинин 320 mg
Л-валин 410 mg
Л-глутамин 320 mg
Л-изолевцин 410 mg
Л-левцин 820 mg
Протеини 2,6 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

VICTORY Amino Recovery 120 капсули

 • Производител: Weider
 • Код на продукта: Weider Amino Recovery 120 капсули
 • Наличност: В наличност
31.00 лв
Бърза поръчка