WEIDER 100% Whey Clean Grass Fed 908 грWE0161
WEIDER 100% Whey Clean Grass Fed 908 гр
80.00 лв
product header
WEIDER 100% Whey Clean Grass Fed 908 грWE016

Във формулата на WEIDER 100% Whey Clean е използван уникален източник на протеин директно от природата, което означава, че не е шейк от стандартен суроватъчен протеинов концентрат (WPC). Това е продукт, за който WEIDER използват иновативната суровина GrassFit ™ 80WPC като единствен източник на протеин.

GrassFit ™ 80WPC е протеинов концентрат, получен от прясното мляко на крави, хранени с трева. Този суроватъчен протеин се характеризира със своята висока разтворимост дори при киселинно (стомашно) рН.

В резултат на това той се усвоява бързо, доставяйки аминокиселини в кръвта почти веднага, така че да може да се използва от мускулите в процесите на възстановяване, поддържане или увеличаване на мускулната маса. Защо GrassFit ™ 80WPC е уникална и много специална суровина?

Какво представлява 100% Whey Clean Grass Fed

На първо място, този суроватъчен протеинов концентрат (или просто суроватка) се получава от процес на микро- и ултра филтриране през мембрани, при ниска температура. Това е физически процес без химикали. Освен това, това е единственият суроватъчен протеинов концентрат, получен от прясно мляко от трева, с която са хранени крави пасящи на открито във френските Алпи до 10 месеца в годината. След това млякото се събира два пъти на ден, за да се запази свежо.

Това означава, че хранителният профил е много различен от конвенционалните суроватъчни концентрати; профилът на мастните киселини се променя, естествено увеличавайки количеството моно- и полиненаситени мастни киселини. Това мляко, събрано за производството на GrassFit 80WPC, е сурово мляко, което означава, че не е подложено на термична обработка. Това му позволява да запази всичките си хранителни вещества и техните хранителни ползи непокътнати, включително протеините.

Последните не претърпяват никаква денатурация и следователно запазват всички свои незаменими аминокиселини в перфектно състояние.  Лизин, един от най – чувствителните към топлина, често използван като референтна стойност за този тип продукти.

Поради тези причини 100% Whey Clean съдържа висок процент незаменими аминокиселини, включително аминокиселини с разклонена верига (левцин, изолевцин и валин), известни като BCAA. Без изкуствени подсладители или добавени захари.

С какво се отличава Whey Clean Grass Fed от останалите продукти на пазара?

От WEIDER са се погрижили да създадат възможно най -естествения и чист продукт, затова използват Стевия с патент Tasteva®, за да придадат на 100% Whey Clean своя вкусен и сладък вкус. Състои се от стевиол гликозиди, извлечени директно от листата на растението Стевия (Stevia rebaudiana B.). Ето защо Tasteva® е естествен, за разлика от други синтетично произведени и по -евтини химически подсладители.

В допълнение, методът на екстракция на Tasteva® се извършва чрез патентован процес, който използва само вода като разтворител, без да използва разтворители като алкохоли (етанол, метанол или други), ацетон и др. Това избягва горчивия послевкус на други стевиол гликозиди.

WEIDER 100% Whey Clean съдържа ензима лактаза.

За да се постигне продукт, който се усвоява много добре и който може да се приема от по -голямата част от хората в протеина е добавен ензима лактаза. Този ензим е отговорен за разрушаването на връзката на лактозата, така че да може да се усвоява правилно. Тъй като някои хора имат непоносимост към лактоза, въпреки че продуктът съдържа малко количество на порция (<1,7 g), от WEIDER предпочитат да добавят този ензим за подобряване на храносмилането.

В WEIDER в допълнение към ангажиментa към иновациите, се грижат за околната среда и хуманното отношение към животните. Затова се гарантира устойчивостта и качеството на този продукт. Ярък пример за това е че кравите от чието мляко се извлича протеина се хранят само с трева, без ГМО. Доенето се извършва по начин, който не ги смущава твърде много в естественото им местообитание.

Прием: Разбийте 30 гр от протеина в 200 мл вода или 1.5% нискомаслено мляко.

Опаковка: 908 гр

Напишете отзив
    Лош           Добър

WEIDER 100% Whey Clean Grass Fed 908 гр

  • Производител: Weider
  • Код на продукта: WE016
  • Наличност: В наличност
80.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка