Webber Naturals FemmeCalm™ Menopause Formula 90 капсули32411
Webber Naturals FemmeCalm™ Menopause Formula 90 капсули
56.99 лв
product header
Webber Naturals FemmeCalm™ Menopause Formula 90 капсули3241

FemmeCalm Менопауза е насочена към редуциране на неприятните симптоми, свързани с менопаузата, включително горещи вълни, нощни изпотявания, нервност и промени в настроението. Също така спомага за подобряване на съня.

Съдържа формула от билки, насърчаващи здравето на жените в този деликатен период от живота:

 • Донг Куай (Китайска ангелика) – притежава общоукрепващо и тонизиращо организма действие. Допринася за нормалните функции на нервната система и благоприятства хормоналния баланс в женския организъм. Приемът й подкрепя процесите в женското тяло и през периода на менопаузата. Допринася за жизнения тонус и имунните защити на организма.
   
 • Черен кохош (Гроздовиден ресник) – едно от най-ефикасните натурални средства за облекчаване на мъчителните симптоми при менопауза. Той е добра и безопасна алтернатива на хормонозаместителната терапия, чиято основна цел е да коригира резкия спад в нивата на естрогена през този период от живота на жената. Благодарение на фитоестрогените в състава си, билката черен кохош също има подобни свойства.
   
 • Витекс – една от най-популярните билки срещу ПМС, хормонално индуцирано акне и други „женски” проблеми, дължащи се на хормонален дисбаланс. Облекчава състоянието при менопауза.

Продуктовата линия на FemmeCalm е разработена специално, за да отговори на водещите здравни проблеми при жените.

Причини да закупите Menopause Formula:

 • Намалява симптомите на менопаузата, включително горещи вълни, нощни изпотявания, промени в настроението и свързаните с тях нарушения на съня;
 • Естествени съставки
 • Доставя микс от най-добрите билки, подпомагащи женското тяло в периода на менопаузата и спомагащи за преодоляване на неприятни й симптоми- горещи вълни, изпотяване, неспокоен сън, нервност и промени в настроението.

Прием: 1 капсула 3 пъти дневно, за не по-малко от 2 месеца прием, за да видите оптимален ефект.

Опаковка: 90 капсули

Дозировка
Доза 1 капсула
Дози в опаковка 90
Съставки
Витекс 80 mg
Гама оризанол 75 mg
Донг Куай 100 mg
Хесперидин 30 mg
Черен кохош 80 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Webber Naturals FemmeCalm™ Menopause Formula 90 капсули

 • Производител: Webber Naturals
 • Код на продукта: 3241
 • Наличност: В наличност
56.99 лв
Бърза поръчка