Webber Naturals Co Q10 Gummies 60 желирани таблеткиWN36781
Webber Naturals Co Q10 Gummies 60 желирани таблетки
59.99 лв
product header
New Webber Naturals Co Q10 Gummies 60 желирани таблеткиWN3678

Коензим Q10 гъми са желирани таблетки с натурален плодов вкус, допринасящи за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система, както и за защита на клетките от оксидативен стрес. Този мощен антиоксидант спомага за производството на клетъчната енергия и нормалната функция на сърцето и бъбреците.

Основни ползи:

  • С мощно кардиопротективно действие
  • Възстановява енергията и жизнеността
  • Не съдържа ГМО и е подходящ за вегани
  • От първостепенно значение за производството на клетъчна енергия
  • Допринася за нормалното състояние на сърдечно-съдовата система
  • Силен антиоксидант, който ефективно противодейства на оксидативния стрес

Формулата не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, пшеница, глутен, дрожди, соя, яйца, риба, черупчести, животински продукти, ядки и ГМО.

Коензим Q10 гъми е подходящ за хора нежелаещи или изпитващи проблем при приема на капсули и таблетки или с високи нива на холестерола, които приемат статинови лекарства. След 40-годишна възраст производството на коензим Q10 намалява и това се отразява негативно на целия ни организъм, особено на мускулите и сърцето. Научни изследвания са доказали, че при пациенти, подложени на статинова терапия в продължение на едва 30 дни, производството на коензим Q10 е намаляло с 50%.

Какво представлява коензим Q10?

Мастноразтворимо хранително вещество, което увеличава нивата на клетъчната енергия. Всяка клетка от организма се нуждае от коензим Q10. Мощен антиоксидант, който ефективно противодейства на уврежданията, причинени от токсичните свободни радикали. Произвежда се естествено в организма, но с напредването на възрастта, както и при определени условия на живот – като приема на медикаменти срещу висок холестерол, синтезът му значително намалява.

Дозировка и приложение: За възрастни: Да се сдъвква по 1 желирана таблетка дневно.

Напишете отзив
    Лош           Добър

Webber Naturals Co Q10 Gummies 60 желирани таблетки

  • Производител: Webber Naturals
  • Код на продукта: WN3678
  • Наличност: В наличност
59.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359