Вибромасажен сауна колан VibraToneVibraTone1
Вибромасажен сауна колан VibraTone
76.99 лв
product header
Вибромасажен сауна колан VibraToneVibraTone

Вибромасажният колан VibraTone е средство за отслабване, което осигурява комбинацията от локален сауна ефект и вибромасаж за оптимална ефективност при изгаряне на тлъстини.

Коланът НЯМА функция загряване, локалният сауна ефект се проявява при продължителна употреба - кожата се запотява. Комбинацията от сауна ефект и вибрирането стимулира потенето и изгарянето на мазнините от тялото. Работи с адаптер 12V, който се включва към ел. мрежа и има мощност 12W. Благодарение на велкро залепването, той обхваща талия с широчина до 110 см.

Силата на вибрациите може да се регулира.


Това е вибриращ колан, който има следните ефекти върху Вас:

  1. Изгаря мазнините от проблемните зони на тялото
  2. Премахва целулита и изглажда кожата
  3. Масажира тялото
  4. Освобождава от стреса и напрежението
  5. Освобождава болките в мускулите

Вибромасажът е познат от векове с неговите чудодейни свойства. Представете си, че докато отпочивате след тежък работен ден можехте да тренирате мускулатурата си. Това е напълно възможно с вибра коланът. Така наречената “мързелива тренировка” тонизира мускулатурата Ви, докато релаксирате и се наслаждавате на приятен масаж.

При антицелулитните процедури се използва метода на вибромасажа за по–бързо и ефективно разбиване на мастните депа и отстраняването на натрупаните в тях мазнини чрез циркулацията на кръвта. Посредством този метод ефективно можете да структурирате и моделирате вашето тяло.

ОТСЛАБВАЙТЕ, ДОКАТО СИ ПОЧИВАТЕ!

ПОРЪЧАЙ СЕГА НА ТЕЛ. 0888 880 352 или 0896 790 799

5 Вибромасажен сауна колан VibraTone
Направо се родих с този колан, вечер след работа ми стана нещо като традиция да го използвам и се възстановявам от натрупаното с напрежение ежедневие. Доволен съм и засега нямам проблеми с продукта.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Вибромасажен сауна колан VibraTone

  • Код на продукта: VibraTone
  • Наличност: В наличност
76.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359
Купи заедно и спести