Вътрешни ръкавици Gel Tech Armageddon SportsARM0471
Вътрешни ръкавици Gel Tech Armageddon Sports
24.99 лв
product header
Вътрешни ръкавици Gel Tech Armageddon SportsARM047

✔ СИГУРНОСТ И КАЧЕСТВО: Вътрешни ръкавици Gel Tech Armageddon Sports са създадени за да предпазят ръцете Ви от многократните удари и стресът, на който ги излагате по време на спаринг сесии, удари по боксови лапи и чували. Вътрешните ръкавици заместват напълно боксовите бинтове, за да Ви осигурят допълнителна подкрепа и по-бързо слагане и махане сравнено с бинтовете.

✔ ПО-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ: Боксовият бинт изисква специална техника и отнема много време, което може да прекарате в пълноценна тренировка, вместо тепърва да разгадавате как правилно да увиете боксовият бинт за да не се контузите. Gel Tech Armageddon Sports решават всички Ваши проблеми – осигуряват защита на ръцете, стабилна подкрепа и сигурност за Вашите китки. Разполагат с двоен слой неопренов накитник с дължина 50 см. и велкро затваряне, който обгръща напълно китките Ви и дава неповторимо чувство на сигурност и защита.

✔ УНИКАЛЕН ДИЗАЙН: Вътрешните боксови ръкавици Armageddon Sports са изработени от вентилационната материя, която позволява въздуха да циркулира свободно през ръкавиците и да охлажда ръцете Ви за максимален комфорт. Дизайнът на ръкавиците е направен така, че да извежда потта и влагата навън. Тези ръкавици прилепват анатомично на дланите Ви и ви носят комфорт под боксовите ръкавици!

✔ ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ARMAGEDDON SPORTS: Благодарение на висококачествените материали използвани за изработката на продукти на марката Armageddon Sports, всекидневно се продават по няколко артикула! Хората остават изключително удовлетворени и споделят на близките си, което допринася за повече усмивки и доволни клиенти. А ние не желаем нищо друго, освен Вие да сте доволни и се стараем да се развиваме с всеки изминал ден, само за Вас!

Предлагат се в чифт.

ВЗЕМЕТЕ ГИ ОЩЕ СЕГА И БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА БИТКА!

ТЕЛЕФОН 0888 880 352 ИЛИ 0896 790 799

5 Вътрешни ръкавици Gel Tech Armageddon Sports
Използвам ги предимно за бой по боксовата круша, а като ги слагам под боксовите ръкавици е по-добре от бинтовете, защото става по-бързо.
5 Вътрешни ръкавици Gel Tech Armageddon Sports
Много добри вътрешни ръкавици. Понякога ги използвам и за спаринг, не само под боксовите ръкавици вместо бинт. Имат добро гел омекотяване на кокалчетата на пръстите.
Напишете отзив
    Лош           Добър

Вътрешни ръкавици Gel Tech Armageddon Sports

  • Производител: Armageddon Sports
  • Код на продукта: ARM047
  • Наличност: В наличност
24.99 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359