USP Labs Modern BCAA 150 таблеткиUSP Labs Modern BCAA 150 таблетки1
USP Labs Modern BCAA 150 таблетки
65.00 лв
product header
USP Labs Modern BCAA 150 таблеткиUSP Labs Modern BCAA 150 таблетки
Ако спортувате, няма как да не сте чували за ВСАА-аминокиселините с разклонена верига. През последните години, те се превърнаха в една от най-желаните и използвани добавки, притежавана от всеки уважаващ себе си бодибилдър, културист, или спортист. Една от причините за това е, способността им  за защита на мускулите срещу катаболните ефекти-било то в резултат на интензивните тренировки, или пък заради намален калориен прием. ВСАА или аминокиселините с разклонена верига, са жизнено важни и крайно необходими за изграждане на вашите мускули. Това е така, защото ВСАА са единствените аминокиселини, които не се преработват в черния дроб, а се транспортират от кръвта директно в мускулните клетки. Modern BCAA на USP Labs, е иновативна хранителна добавка, съдържаща микронизирани аминокиселини. Има ли все още хора, които  използват остарелите, обемисти добавки с  BCAA,  с немикронизирани аминокиселини, или пък  обикновен  L-глутамин, натоварени с излишни изкуствени аромати и оцветители? Излезте  от каменната ера с Modern BCAA!

Предимства на Modern BCAA:
  • Предлага ВСАА в съотношението от 8:1:1
  • Съдържа ултра-микронизирани ВСАА
  • Без изкуствени оцветители и ароматизатори
  • Под формата на лесни за преглъщане концентрирани таблетки

Новата  подобрена формула Modern BCAA Ви осигурява адекватно количество от важните BCAA-аминокиселини с разклонена верига. Новата формула на  Modern BCAA доставя тези аминокиселини  перфектното  съотношение 08:01:01 (левцин, изолевцин, валин) вместо стандартните 2:01:01 или 4:01:01. Това съотношение е най – подходящо, за максимално усвояване на аминокиселините от вашето тяло. Modern BCAA не съдържа  изкуствени оцветители,  изкуствени аромати, а също и въглехидрати!

Продукта може да се приема след вашата интензивна тренировка. Това е точният момент да получите  BCAA, защото точно в него тези аминокиселини могат да помогнат  за предотвратяване на преходно (временно) разбиване  на скелетната мускулатура. Modern BCAA съдържа съединение, наречено Sustaminе, което подпомага поддържането на глутаминовите нива в кръвта. Той представлява глутаминов дипептид (L-аланил-L-глутамин), който е много по-стабилен във воден разтвор и има много по-добра разтворимост, в сравнение с обикновения L-глутамин. Само тези негови физико-химични свойства могат да му осигурят по-голяма ефективност от тази на глутамина.

Приемайки Modern BCAA след вашата тренировка, Вие бързо ще приведете тялото си към  анаболно състояние, и ще съхраните вашите мускули непокътнати. Продукта ще Ви помогне да се възстановите пълноценно и да качвате само чиста мускулна маса. Modern BCAA има широк спектър от приложения-стимулиране на протеиновия синтез, предпазване от катаболни процеси, намаляване на мазнините, повишаване на мускулния растеж. От тях може да се възползва всеки бодибилдър или спортист.

Начин на употреба : Като хранителна добавка, приемайте 5 таблетки след тренировка.

Разфасовка: 150 таблетки

Състав:

USP_modern-BCAA_150_facts
Напишете отзив
    Лош           Добър

USP Labs Modern BCAA 150 таблетки

  • Производител: USP Labs
  • Код на продукта: USP Labs Modern BCAA 150 таблетки
  • Наличност: В наличност
65.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359