USP Labs Amino Lift 246 грUSP Labs Amino Lift 246 гр1
USP Labs Amino Lift 246 гр
51.00 лв
product header
USP Labs Amino Lift 246 грUSP Labs Amino Lift 246 гр

Повечето хора, които активно тренират или се занимават с бодибилдинг знаят, че аминокиселините са главната основа за изграждане на мускулна маса. Те съставляват  всички белтъци във вашето тяло  и  играят  изключително незаменима  роля, за растежа на вашите  мускулите. Аминокиселините съдействат за правилното възстановяването на мускулите, а също така предпазват от катаболни процеси. Поради тези причини, не е желателно  да допускате техният недостиг, особено след  тренировка. Представяме Ви продукта Amino Lift произведен от USP Labs, който ще Ви зареди с необходимите аминокиселини. Тази многокомпонентна течна формула, се отличава с богато аминокиселинно съдържание и подпомага качването на чиста мускулна маса.

Характеристики на Amino Lift:

  • Осигурява незаменими аминокиселини
  • Повишава енергийните нива
  • Увеличава издържливостта
  • Съдейства за мускулния растеж
  • Подобрява възстановяването
  • Обогатен с витамини В1, В6 и В12
  • С кофеин и екстракт от зелен чай


Аминокиселините, както вече споменахме,  са градивните елементи на мускулите. Ето защо, те   са от съществено значение за създаването и поддържането на положителен азотен баланс, което е много важно за растежа на чиста мускулна маса. Аминокиселините също играят важна роля за предотвратяване на катаболното  разграждане на мускулните протеини, както и за  поддържане на  максимален  растежа на мускулите, в отговор на вашите интензивни тренировки. Аминокиселините също така оказват помощ в храносмилателните  и метаболитни процеси, на които тялото Ви е  подложено постоянно.

Чрез създаването на ензими, аминокиселините  могат да помогнат  да се регулират  и да “съживят“ двата процеса. Резултатът е бърз базален метаболизъм (BMR), който изгаря повече калории, и помага да се горят  мазнини бързо. Amino Lift  съдържа важните аминокиселини  левцин, валин и изолевцин. Те значително повишават  изграждането на чиста мускулна маса и също повишават енергийния баланс. Тези аминокиселини стимулират  изгарянето на излишните телесни мазнини, подобряват азотния баланс в тялото и повишават секрецията на инсулин. Освен това, тези аминокиселини подпомагат  издръжливостта , както и възстановяването след тренировка

Amino Lift съдържа и аминокиселината аланин, която работи чрез увеличаване на производството на карнозин. Аминокиселината аланин може значително да повиши  издръжливостта  и да подпомогне процеса на възстановяване на мускулите. Една от задачите на аланина във формулата на Amino Lift е да намали времето за възстановяване  между тренировките. Продукта съдържа и аминокиселините таурин, глицин, глутамин, цитрулин, лизин, фениланин, метионин, хистидин и трионин.

Начин на употреба: Смесете 1-3 дози в 300-600 мл вода студена вода и приемете преди тренировка.

Разфасовка: 246 грама-30 дози

Състав:

960xAMINOLIST_Facts1-500x500[1]

Дозировка
Доза 8,2 g
Дози в опаковка 30
Съставки
Аминокиселини 6,2 g
Витамин В1 15 mg
Витамин В12 120 mcg
Витамин В6 20 mg
Енергиен бленд 402 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

USP Labs Amino Lift 246 гр

  • Производител: USP Labs
  • Код на продукта: USP Labs Amino Lift 246 гр
  • Наличност: В наличност
51.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359