Universal Juiced Aminos 375 грUniversal Juiced Aminos 375 гр1
Universal Juiced Aminos 375 гр
62.00 лв
product header
Universal Juiced Aminos 375 грUniversal Juiced Aminos 375 гр
Повечето хора, които активно тренират или се занимават с бодибилдинг знаят, че аминокиселините са главната основа за изграждане на мускулна маса. Те съставляват  всички белтъци във вашето тяло  и  играят  изключително незаменима  роля, за растежа на вашите  мускулите. Аминокиселините съдействат за правилното възстановяването на мускулите, а също така предпазват от катаболни процеси. Поради тези причини, не е желателно  да допускате техният недостиг, особено след  тренировка. Представяме Ви продукта Juiced Aminos на Universal Nutrition. Това е формула, съдържаща уникална комбинация от аминокиселини,  ускоряващи растежа на мускулните клетки, предотвратяваща катаболните процеси и насърчаваща синтеза на протеин.

Характеристики на продукта:
  • Съдържа ВСАА в съотношение 2:1:1
  • Богат на есенциални аминокиселини
  • Доставя цели 10 гр аминокиселини в доза
  • Не съдържа стимуланти
  • Отлична разтворимост и бързо усвояване

Аминокиселините, както вече споменахме,  са градивните елементи на мускулите. Ето защо, те   са от съществено значение за създаването и поддържането на положителен азотен баланс, което е много важно за растежа на чиста мускулна маса. Аминокиселините също играят важна роля за предотвратяване на катаболното  разграждане на мускулните протеини, както и за  поддържане на  максимален  растежа на мускулите, в отговор на вашите интензивни тренировки. Аминокиселините също така оказват помощ в храносмилателните  и метаболитни процеси, на които тялото Ви е  подложено постоянно.

Формулата на Juiced Aminos включва изключително важните аминокиселини с разклонена верига ВСАА. Те са от жизненоважно значение за бодибилдърите, тъй като подпомагат правилното и пълноценно възстановяване, след всяка интензивна тренировка. Трите аминокиселини с разклонена верига-левцин, изолевцин и валин, първоначално се използват като гориво от мускулите Ви, по време на тренировка. Те осигуряват енергия, която ще Ви помогне да работите в залата по-дълго време. ВСАА защитават мускулите Ви от катаболни процеси и съдействат за качването на чисти мускули. Аминокиселината изолевцин повишава вашата издържливост и подпомага бързото възстановяване, включително и след травми.

Изолевцин е от решаващо значение за осигуряването на добра обмяна  на кислород в организма. Друга ВСАА аминокиселина-валин, подобрява азотния баланс в тялото и стимулира значително мускулната активност. Juiced Aminos съдържа и друга важна за спортистите аминокиселина-Л-аргинин. Аргинин е прекусор на азотния оксид, който има съдоразширяващи  свойства. Благодарение на това, азотния оксид подобрява кръвоснабдяването на мускулите, като по този начин повишава техния обем. Освен това, аминокиселината аргинин повишава производството на растежния хормон и нивото на инсулин в тялото.

Начин на употреба: Приемайте по 2 дози дневно-едната преди, другата след тренировка. Разтваряйте дозите в 250 мл вода (една чаша).Една доза12,5 грама (една мерителна лъжица).

Разфасовка: 375 грама

Състав:

animalJuicedLabel
5 Universal Juiced Aminos 375 гр
Съдържа Сеществено Важни заменими и изключително важни незаменими аминокиселини със страхотен вкус и разтворимост
Напишете отзив
    Лош           Добър

Universal Juiced Aminos 375 гр

  • Производител: Universal Nutrition
  • Код на продукта: Universal Juiced Aminos 375 гр
  • Наличност: В наличност
62.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка