Universal Casein Pro 1818 грUniversal Casein Pro 1818 гр1
Universal Casein Pro 1818 гр
129.00 лв 140.00 лв
-8% Universal Casein Pro 1818 грUniversal Casein Pro 1818 гр

Casein Pro  ще Ви даде мицеларен казеин в неподправена форма, какъвто не сте опитвали никога досега! Казеинът в чиста форма на Casein Pro няма да се превърне  на гранули,  когато се разтвори в течност  и няма да образува гъста  консистенция. Освен това Casein Pro  притежава уникален вкус! Casein Pro е вече тук и ще промени представите Ви за казеина! Този уникален продукт,  буквално  ще издуха  конкурентните продукти и със сигурност ще Ви изпълни с огромна наслада.

Мицеларният казеин на  Casein Pro   има изключително богато и пълноценно аминокиселинно съдържание. Този вид  протеин се усвоява значително по-бавно (6-8 часа), но пък затова има по-силен антикатаболен ефект. Това е причината,  Casein Prо  да е изключително подходящ източник на аминокиселини във всички моменти, в които не се стремите към бързо усвояване на протеините.

При усвояването на казеина във формулата на Casein Prо,  притокът на аминокиселини  към вашите мускули ще бъде е по-слаб,но  за сметка на това ще е значително по-продължителен. Това  прави  Casein Prонезаменима хранителна добавка при  последното Ви  хранене за деня (преди лягане). Така ще  се постигне мощен антикатаболен ефект, което ще  и подобри  вашето цялостно възстановяване по  време на нощния сън.

Начин на употреба: Смесете 1-2 лъжички от Casein Prо с 100-200 грама обезмаслено мляко или напитка по избор.

Състав:

casein pro sf

Напишете отзив

    Лош           Добър

Universal Casein Pro 1818 гр

  • Производител: Universal Nutrition
  • Код на продукта: Universal Casein Pro 1818 гр
  • Наличност: В наличност
  • 140.00 лв
  • 129.00 лв

Възможни варианти

БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359