Universal BCAA PRO 100 капсулиUniversal BCAA Pro 100 капсули1
Universal BCAA PRO 100 капсули
35.00 лв
product header
Universal BCAA PRO 100 капсулиUniversal BCAA Pro 100 капсули

Universal BCAA Pro е уникалната хранителна добавка, която ще Ви бъде от изключително голяма полза. Подобрената формула на този продукт съдържа разклонена верига аминокиселини (BCAA). Съотношението на левцин, изолевцин и валин е 2:1:1, като то е абсолютно научно доказано. Водени от левцина, това успешно „трио” ще се превърне в строителя на Вашите мускули.

 Universal BCAA Pro ще Ви помогне да увеличите изключително своята мускулна маса. Освен това ще Ви асистира в поддържането ѝ чиста, особено когато тя е в състояние на дефицит на калории. Universal BCAA Pro ще подобри Вашата издръжливост до неузнаваемост. И не на последно място по важност – този продукт ще Ви помогне да се възстановите по-бързо след интензивна тренировка.

Всичко изброено дотук е от особена важност за всички трениращи хора, без значение от големината на опита им. С качествата на Universal BCAA Pro Вие ще изградите физиката, която желаете. С мисъл за Вас Universal nutrition за пореден път създава продукт, който да отговори изцяло на Вашите нужди и желания. Дозировката е точно изчислена и се състои в удобни за прием капсулирани таблетки.

 Universal BCAA Pro играе ключова роля при поддържането на Вашия метаболизъм. Освен това не е за пренебрегване и факта, че този изключително висококачествен продукт ще намали катаболизма на Вашите мускули. Това, както сами се досещате, е от витална степен на значимост за бодибилдърите и всички останали, които тренират интензивно и упорито.

Доверете се и Вие на качеството, което само и единствено Universal BCAA Pro може да Ви предложи. Лидерите в областта на спортните хранителни добавки Universal nutrition няма да Ви подведат. Те мислят за Вашите нужди и може да се каже, че те са техен първи приоритет. С употребата на Universal BCAA Pro Вие ще постигнете реални и най-важното – дълготрайни резултати!

Употреба: 2 капсули преди и след тренировка

Разфасовка: 100 капсули

Състав:

universal bcaa pro systav

Дозировка
Доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Съставки
Валин 250 mg
Витамин В6 2 mg
Изолевцин 250 mg
Левцин 500 mg
5 Universal BCAA PRO 100 капсули
BCAA е най-ефективно, когато се приема преди и след тренировка. Няма нужда да се приема в нетренировъчни дни.
5 Universal BCAA PRO 100 капсули
??
5 Universal BCAA PRO 100 капсули
в нетренировачните дни пият ли се?
5 Universal BCAA PRO 100 капсули
Може да се приемат от лица под 18 години.
5 Universal BCAA PRO 100 капсули
Може ли да се приемат от лица под 18 години?
Напишете отзив
    Лош           Добър

Universal BCAA PRO 100 капсули

  • Производител: Universal Nutrition
  • Код на продукта: Universal BCAA Pro 100 капсули
  • Наличност: Изчерпан
35.00 лв