Universal Atomic 7 1000 грUniversal Atomic 7 1200 гр1
Universal Atomic 7 1000 гр
130.00 лв
product header
Universal Atomic 7 1000 грUniversal Atomic 7 1200 гр

Atomic 7 е мощна добавка, която подобрява ефекта от действието на аминокиселините с разклонена верига (BCCA) в тялото. Съчетавайки в себе си перфектното съотношение 2 : 1 : 1 на BCCA, Atomic 7 подобрява постиженията по време на тренировката. Тази научно доказана пропорция, заедно с ключови съставки като цитрулин малат, л-глутамин и л-таурин, не само повишават ефективността от Вашите тренировки, но също така спомагат за възстановяването на организма.

Цитрулин малат спомага за по-голяма издръжливост при физическо натоварване, елиминира в някаква степен усещането за умора, понижава нивото на млечната кисилина и амоняка във Вашето тяло. Също така той подобрява притока на кръв, добринася за снабдяване на мускулите с по-голям обем кислород и повече хранителни вещества, както и за тяхното напомпване.

В Atomic 7 се съдържа и л-глутамин, който е най-разпространената аминокиселина в тялото и е известна като „кралят на аминокиселините“. Много често глутаминът е недостатъчен за човешкия организъм поради непрекъснато протичащите процеси в организма. Л-глутаминът се съдържа в кръвта в големи количества и служи като преносител на водород за мускулните клетки.

Универсалният Atomic 7 включва и втората най – разпостранена аминокиселина в мускулните тъкани. Както ефектът на креатина, така и л-тауринът помага за разширяването на мускулните клетки и така се изпълват с вода, което води до по-голяма мускулна маса. Това е важно и необходимо за всеки трениращ, който иска да постигне резултати в увеличаването на мускулна маса.

Мощната комбинация от BCCA и тези ергогенни вещества помага на атлетите постоянно, всекидневно да постигнат по-добри резулати и да дават най-доброто от себе си. Важен и ключов витамин, съдържащ се в Atomic 7, e B6, който помага за по-добрия метаболизъм в организма. Atomic 7 e уникален продукт, тъй като потребителят може да избира кога да го приема, а именно : преди, по време на, или след тренировката.

Употреба: 1 доза по време или след тренировка

Разфасовка: 1000 гр / 78 дози

Състав:

atomic 7 systav

Дозировка
Доза 1 лъжица (12,78g)
Дози в опаковка 78
Съставки
Витамин В6 10 mg
Л-валин 2 g
Л-глутамин 2 g
Л-изолевцин 2 g
Л-левцин 4 g
Таурин 500 mg
Цитрулин малат 1 g
Напишете отзив
    Лош           Добър

Universal Atomic 7 1000 гр

  • Производител: Universal Nutrition
  • Код на продукта: Universal Atomic 7 1200 гр
  • Наличност: В наличност
130.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка