Universal Unidyne 130 капсулиUnidyne1
Universal Unidyne 130 капсули
60.00 лв
product header
Universal Unidyne 130 капсулиUnidyne
Unidyne може да предостави на всеки желаещ да отслабне максимално преимущество. Unidyne може значително да повиши термогенезата, също така може да увеличи енергийните ви нива, концентрацията и желанието ви за тренировка.

Чрез увеличаване на енергията, повишаване на концентрацията и намаляване на умората, Unidyne ви позволява да тренирате по-дълго, по-упорито и по-ефективно.

Unidyne има уникални съставки, които не могат да се открият на друго място: Сitrilene ТМ и Isoflavonol ТМ Сitrline ТМ може да спре АТР-цитран лиазния ензим, който е отговорен за производството на мазнини. Като блокира образуването на нови мазнини, Unidyne работи по-добре, за да ви помогне да постигнете ясно очертано тяло.

Как да приемате Unidyne : Започнете като вземате 1 капсула преди закуска или сутрешни упражнения и друга капсула следобяд. След този начален период, можете да увеличите на пълната доза от две капсули. Не надхвърляйте четири (4) капсули за 24-часов период.

Разфасовка: 130 капсули

Състав:

unidyne

 
5 Universal Unidyne 130 капсули
Може да си го изпиете.
5 Universal Unidyne 130 капсули
Здравейте имам fat burners на universal обаче срока му на годност е до 19.05.14г.Мога ли да го използвам или вече нестава.
5 Universal Unidyne 130 капсули
Не. Няма йо-йо ефект.
5 Universal Unidyne 130 капсули
Ако се спре приема на unisyne,може ли да се появи йо-йоефект?
Напишете отзив
    Лош           Добър

Universal Unidyne 130 капсули

  • Производител: Universal Nutrition
  • Код на продукта: Unidyne
  • Наличност: В наличност
60.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359