Uni-Liver 250 таблеткиUni-Liver 250 таблетки1
Uni-Liver 250 таблетки
35.00 лв
product header
Uni-Liver 250 таблеткиUni-Liver 250 таблетки
Uni-Liver представляват пълноценен аминокиселинен продукт, извлечен изцяло от черен дроб на аржентинско говедо. Чернодробните аминокиселини са изключително богати на желязо и други важни минерали, които са от огромна полза за спортиста. Не на последно място е и факта, че Uni-Liver са чудесен източник на протеин, който е нужен за възстановяване и изграждане на нова мускулна маса. Uni-Liver ще ви помогне да увеличите мускулната си маса , да се възстановите след тренировки и ще увеличи вашата производителност в залата.

В процеса на производство на продукта от телешкият черен дроб са премахнати мазнините ,водата и съединителните тъкани ,като след това е замразен на -18′С . Благодарение на това замразяване всички биохимични свойства са запазени. В Uni-Liver е богат на протеини,витамини A, D, K и E, пълен В комплекс, витамин С, желязо , мед, цинк, целен и др.

Приемайте 2-4 таблетки с всяка храна Дневният прием може да се увеличи до 6 таблетки на хранене в периодите на интензивни тренировки и състезания

Състав:

uniliver sf 112x300 Uni Liver 500 таблетки хранителни добавки и протеини
Напишете отзив
    Лош           Добър

Uni-Liver 250 таблетки

  • Производител: Universal Nutrition
  • Код на продукта: Uni-Liver 250 таблетки
  • Наличност: В наличност
35.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359