Ултразвуков инхалатор Medisana USC 541051
Ултразвуков инхалатор Medisana USC
194.99 лв
product header
Ултразвуков инхалатор Medisana USC 54105

Ултразвуковия инхалатор Medisana USC гарантира висока ефективност, благодарение на ултразвуковата си технология на пулверизация. Подходящ е за цялото семейство, както вкъщи, така и на път. Предназначен е за лечение на заболявания на горните и долните дихателни пътища (астма, настинки и други). Уредът е сертифициран според германския закон за медицински продукти MPG (Medizinproduktegesetz) със CE 0297.

Особено ефективeн благодарение на високата пропорция на фракция аерозол. Инхалатора се предлага с широка гама от аксесоари: маска за вдишване, мундщук и носен адаптер – идеални и без проблеми за деца. Има минимална загуба на медикамент по време на инхалации. Максимален капацитет на медикамент: 8 мл. Минимален остатъчен медикамент: 0.2 мл. Размер на частиците: MMAD  4.2  микрона. Среден размер на частиците: 4.8 микрона.

Максимален капацитет на пулверизиране: 0.4 мл./ мин. Ултразвуковия инхалатор Medisana USC се характеризира с бързо разпръскване на течността. Има ниско ниво на шума и изключва автоматично. Ултразвукова честота: 100 KHz. Размери: 14.2 х 7.5 х 7.5 см. Олекотен модел: 300 г. Комплекта от комплексни аксесоари включва: Маска за лице - за деца и възрастни; Приставка за уста – мундщук; Чанта за съхранение. Захранване: 6 V= 4 х 1.5 V батерии AA LR6 (включени в комплекта). Инхалатора е с 3 години гаранция.

Код: 54105

Снимки:

 

inhalatorinhalatorinhalatorinhalator

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Ултразвуков инхалатор Medisana USC

  • Производител: Medisana
  • Код на продукта: 54105
  • Наличност: В наличност
194.99 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359