Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 5000 грUN17281
Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 5000 гр
110.00 лв
product header
Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 5000 грUN1728

Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution е хранителна добавка за спортисти, чиято цел е бързо покачване на чиста мускулна маса, сила и издръжливост. Продуктът е познат сред фитнес ентусиастите, като най-добрият гейнер на пазара. Това наистина е така!!!

Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution съдържа 8 отделни източника на белтъчини с различна степен на усвояване, подхранващи вашите мускули с аминокиселини до цели 6 часа след приемането на една доза. Въглехидратите в нашият Muscle Juice също са комплексни, състоят се от бързо и бавно усвоими източници, зареждащи тялото с енергия и даващи цели 1300 калории в доза. Всички знаем, че ключът към растежа е именно достатъчното количество приети калории, а в Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution те изобилстват.

Ако търсите продукт, който със сигурност ще Ви помогне да увеличите размерите на вашите мускули, който ще Ви даде сила и енергия за тренировка, ще предотврати изпадането на мускулите в катаболно състояние и ще запълни гликогенните запаси след тренировка, не го търсете повече, той е пред Вас, а името му е Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution - най-продаваният продукт за покачване на мускулна маса.

НАЧИН НА УПОТРЕБА: 
Приемайте по 2 мерителни лъжици сутрин и още две веднага след тренировка. Разтваряйте продукта с вода или мляко по Ваш избор.

Опаковка: 5000 гр

Напишете отзив
    Лош           Добър

Ultimate Nutrition Muscle Juice Revolution 5000 гр

  • Производител: Ultimate Nutrition
  • Код на продукта: UN1728
  • Наличност: Изчерпан
110.00 лв
Възможни варианти