Ultimate Nutrition Iso Sensation 2270 грUN17251
Ultimate Nutrition Iso Sensation 2270 гр
210.00 лв
product header
Ultimate Nutrition Iso Sensation 2270 грUN1725

Ultimate Nutrition Iso Sensation е суроватъчен протеин изолат, получен е посредством ултра ниска температурна микрофилтрация. Съдържа пълен баланс от непреработени биоактивни суроватъчни протеини, включително имуноглобулин, лактоферин и глюцомакропептид. Извлечен е от сладка суроватка, мембранно филтрирана и изсушена от индиректна топлина, за да подсигури високото качество на продукта.

Тази уникална формула е допълнително подсилена с коластра. Коластрата дълго време е била смятана за първата храна в природата. Тя играе голяма роля в биологичните процеси, след като е приемана от възрастни. Понеже нашето тяло остарява, ние произвеждаме малко от имунните фактори, нужни за поддържането на оптимално здраве. Под формата на хранителна добавка, коластрата може да помогне да се попълнят тези липси.

За перфектен завършек на продукта са добавени N-acetyl L-glutamine и Glutapure®, които влизат в мускулната клетка бързо и се разпадат до свободен глутамин. Добавени са алфа липоева киселина, д-пинитол и 4-хидроксиизолевцин. Тези добавки са ефективни за регулиране на инсулиновата чувствителност и имитират ефекта на инсулина върху мускулната клетка в резултат на което може да се очаква покачване на чистата мускулна маса. Като финал е добавена бленда от ензими, които са важни за правилното усвояване на протеина.

Опаковка: 2270 гр

Дозировка
Доза 32 g
Дози в опаковка 71
Съставки
Въглехидрати 1 g
Захари < 1 g
Калории 130
Калций 16 %
Натрий 50 mg
Протеини 30 g
Холестерол 2 mg
Напишете отзив
    Лош           Добър

Ultimate Nutrition Iso Sensation 2270 гр

  • Производител: Ultimate Nutrition
  • Код на продукта: UN1725
  • Наличност: В наличност
210.00 лв
Възможни варианти
Бърза поръчка