ON Thermo Cuts 100 капсулиThermo Cuts1
ON Thermo Cuts 100 капсули
48.00 лв
product header
ON Thermo Cuts 100 капсулиThermo Cuts
Много хора задават въпроса  “Как да отслабна“ . Първият  отговор на този въпрос е, че най-важното е да спазвате подходящ хранителен режем и да спортувате.  Но все пак има  някои хранителни  добавки, които със сигурност могат да подпомогнат вашите усилия. Thermo Cuts на Optimum Nutrition е натурална термогенна формула, която съчетава напреднали технологии и успешно комбиниране на съставките за максимален термогенен ефект и засилване на мастния метаболизъм. В Thermo Cuts са включени  компоненти, които подпомагат повишаването на метаболизма, използвайки мазнините като основен източник на енергия за мускулните клетки по време на тежки физически тренировки.

Характеристики на Thermo Cuts:
  • Силен термогенен ефект
  • NeOpuntia, Phase 2, Promilin, и Bioperine
  • Билкови екстракти включващи Зелен чай, гарсиния, гуарана и екстракт от  грозде.
  • Вегетариански каспули

Thermo Cuts съдържа екстракт от гарциния. В растението има голяма концентрация на ХЛК(хидроксилимонена киселина).  ХЛК действа като инхибира ензима, който е отговорен за превръщането на  тези калории в мазнина. В резултат на това, тялото започва да  изгаря наличните мастни запаси, като по този начин се постига значително редуциране  на телесно тегло.Друго свойство  на гарциния, което спомага отслабването, е нейното въздействие  върху централната нервна система. При употреба на растението се повишават нивата на серотонина, а ако не знаете, това е  хормона  регулиращ  апетита. Благодарение на това, гарциния потиска апетита. Плода гарциния  стимулира процеса термогенеза. През този процес, тялото отделя топлина, която  спомага за изгаряне на повече калории и съхранените  от тялото излишни  мазнини.

Thermo Cuts включва и екстркт от растението гуарана, което е изключително богато на  кофеин. Той влияе върху алкалоидите, теобромините и теофилините в организма. Тези съединения потискат апетита и ускоряват метаболизма. Кофеина стимулира централната нервна система, и осВен че засилва  метаболитните процеси, действа и като диуретик. Екстракта от гуарана ще подпомогне обменните процеси в организма Ви, а също така ще Ви помогне за изгарянето на излишните мазнини. Така проблемът  Ви с наднорменото тегло ще  се реши по напълно  естествен биологичен път, а не по химичен. Това ще предпази от настъпването на  йо-йо ефект, и ще Ви помогне да поддържате  стабилно тегло след отслабване.

Не на последно място, Thermo Cuts съдържа екстракт от зелен чай. Зеленият чай подпомага отслабването, като предпазва от  натрупването на телесни мазнини, предотвратявайки  по този начин,  покачването на телесното тегло. Той има свойството, да неутрализира вредното въздействие на калоричните храни и мазнините, които консумирате ежедневно. Зеленият чай също така  понижава нивата на лошия холестерол. Той блокира разграждането на скорбялата и стимулира производството не нерепинефрин - веществото, което ускорява  метаболизма и повишава скоростта на изгаряне на мазнините.

Разфасовка: 100 капсули

Употреба: 4 капсули преди тренировка

Състав:

thermocuts-supplement-facts
thermo cuts
4 ON Thermo Cuts 100 капсули
Едно време ми действаше повече. Предложете нещо по-силно на същата марка ако има.
Напишете отзив
    Лош           Добър

ON Thermo Cuts 100 капсули

  • Производител: Optimum Nutrition
  • Код на продукта: Thermo Cuts
  • Наличност: В наличност
48.00 лв
Бърза поръчка