Сауна костюм за отслабване универсален размерСауна костюм за отслабване1
Сауна костюм за отслабване универсален размер
30.00 лв
Сауна костюм за отслабване универсален размерСауна костюм за отслабване
  • Универсален размер XXL
  • Подходящ за мъже и жени до 100 кг и до 185 см.
  • Комплект от горнище и долнище
  • Стимулира потенето, забързва метаболизма и подпомага отслабването
  • Черен сауна костюм с цветни ленти на рамената


В света на отслабването и детоксикацията, все по-голям брой хора се обръщат за помощ, към сауна костюмите.  Без да се налага да харчите стотици левове за  домашна сауна, или за посещение на  най-близкия спа или фитнес салон, където да получите достъп до сауната, можете просто да си закупите един сауна костюм. Тези костюми са създадени, за да осигуряват всички ползи от обикновената сауна, дори когато сте в движение.

От сауна костюма могат да се възползват всички, които нямат средства, или време да посетят сауната. Може да се носи дори у дома, когато готвите, чистите, и извършвате своите ежедневни дейности.


Много  хора използват сауна костюм, като помощно средство  за намаляване на теглото. Това става, като се стимулира отделянето на повече пот-включително и на излишната вода в тялото. Сауна костюмите са подходящи  и за хора, които търсят помощ за детоксикация на тялото си. Те също се освобождават чрез потта, която се отделя в големи количества, при ползването на сауна костюма. Костюма за сауна  се превърна в хит през последните години, и все повече хора го избират, за да   отслабнат  бързо.

Когато носите сауна костюма, Вие можете да забележите резултатите  почти мигновено. Сауна костюма  Ви дава усещането, че сте  в сауната. Това означава, че  сауна костюма може да Ви накара  кара да се чувствате  “под пара“. Това, от своя страна, кара  тялото Ви  да се поти много. Изпотяването  причинява загуба  на вода, както и изхвърляни  на токсините от тялото. Тоест, сауна костюма Ви кара да отслабнете, докато   детоксикира тялото Ви.

 

Какви са предимствата на сауна костюма?


Сауна костюм за отслабване: Когато използвате сауна костюма, особено по време на интензивни движения, или пък тренировка, тялото Ви е меко казано под стрес. Вие се движите и потите от движението, а сауна костюма Ви помага да се потите още повече. По този начин, Вие не само изгаряте повече калории, но и изхвърляте излишната вода, която често придава подпухнал вид на тялото. По този начин, Вие горите мазнини и намалявате  драстично теглото си.

Сауна костюм за по – бърз метаболизъм : Сауна костюма значително  увеличава  функциите на тялото. Това увеличава притока на кръв в цялото тяло. Повишаването на кръвообращението в тялото, от своя страна увеличава  транспортирането  на хранителни вещества до всички части на тялото. Това  ускорява  скоростта на метаболизма Ви, което е едно наистина чудесно предимство на сауна костюма. Както може би знаете, бързия метаболизъм спомага за загубата на излишни мазнини, чрез горене на повече калории.

Сауна костюм за  детоксикация: Когато сауна костюма  “работи“, той  произвежда топлина, която е един от основните фактори,  свързани с процеса на детоксикация. Топлината отваря порите на кожата, което води до изпотяване. Трябва да знаете, че именно с потта от тялото се изхвърлят вредните вещества. Детоксикацията е много важна за здравето на организма Ви като цяло. Също така, детоксикацията прави кожата Ви тонизирана и чиста, а самите Вие се чувствате по – жизнени.

Сауна костюм за подобряване на кръвообращението: Редовното използване на сауна костюма, увеличава притока на кръв към частите  от тялото, които покрива. По този начин, до тези чадти на тялото достига повече кръв. Това  на свой ​​ред увеличава количеството  на хранителни вещества и кислород, в кръвта, която циркулира в тялото. Това помага при лечението на различни заболявания, които се дължат на недостиг  хранителни вещества и кислород. А подобреното кръвообращение, кара кожата Ви да изглежда  добре.

Cауна костюм срещу подпухването на тялото: В условията на недостиг на вода, тялото се опитва да  съхранява водните молекули в клетките си. Такова съхранение на вода увеличава теглото Ви, и Ви кара да изглеждате  дебели  и подпухнали. При използване на сауна костюма, топлината предизвиква изпотяване, което от своя страна води до освобождаване на водата, която е в капан в клетките на тялото Ви. По този начин, сауна костюма Ви  помага да изглеждате добре.  Разбира се, прекомерната  загуба на течност от тялото Ви, което се случва при изпотяването, може да се възстанови чрез пиене на достатъчно количество вода.

Още за сауна костюма

Ползите от сауна костюма,  са почти сравними с ползите, получени от прекарване на време  в сауната. Сауна костюма се  изработва  от различни видове  найлон и PVC.  Обикновено, сауна костюмите се изработват с  с пластмасови ципове, покрити с неръждаем  материал. Самият дизайн на  сауна костюма  е прост. Той представлява  полугащеризон, а на китките и глезените има ластици. Дизайна на костюма, както и специалния  материал който  се използва, изолират  тялото и помагат  да се потите  повече, което в крайна сметка води до загуба на тегло. Всъщност, сауна костюма  е още по-полезен, отколкото  обикновената  сауна, защото седенето  в сауната  не Ви дава свободата да бъдете  активни.

Едно  от най-големите предимства на  сауна костюма  е, че той  води до загуба на тегло по съвсем естествен начин. Не е нужно да бъдете  на диета, да вземате  хапчета за отслабване, или да се  упражнявате  като маниаци. Вие  просто трябва да носите  костюм и да се движите умерено.

Продукта включва долнище и горнище - цял комплект. Размерът на костюма е универсален, широк е и става за всички размери.

 

 

5 Сауна костюм за отслабване универсален размер
Здравейте Петя,

размерът на сауна костюмът е универсален. Дизайнът на всички сауна костюми е направен така, че да седи широко и свободно. За Вашият ръст със сигурност ще Ви изглежда голям, но ефекта е един и същ при всичко хора, независимо от височината. Сауна ефектът не зависи от височината, той се проявява от материята от която е направен костюмът.
5 Сауна костюм за отслабване универсален размер
Аз съм висока 160 см.този универсален костюм няма ли да ми е мн.голям и да няма сауна ефекн поради тази причина?
5 Сауна костюм за отслабване универсален размер
Във Вашият случай препоръчваме сауна костюм Deluxe Armageddon Sports, със сигурност ще може да го ползва.
Линк - http://www.fitneshrani.com/sauna-kostyum-deluxe-armageddon-sports/
5 Сауна костюм за отслабване универсален размер
Съпруга ми е висок 185 см, а "талията" му е 123 см,
ще можели да ползва костюма?
5 Сауна костюм за отслабване универсален размер
Здравейте, нямаме представителство в гр.Варна. От гр.Русе сме, изпращаме с куриерска фирма Спийди.
Ако желаете да го използвате и срещу валежи, препоръчваме много по-здрав модел сауна костюм на марката Armageddon Sports, материалът е PVC.
Линк - http://www.fitneshrani.com/sauna-kostyum-deluxe-armageddon-sports/
5 Сауна костюм за отслабване универсален размер
Има ли вашето представителство във Варна ,искам да купя Сауна-костюм.и миже ли исползвам от валежи

Напишете отзив

    Лош           Добър

Сауна костюм за отслабване универсален размер

  • Код на продукта: Сауна костюм за отслабване
  • Наличност: В наличност
  • 30.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359