SZ Ръкохватка за предмишницаSZ Ръкохватка за предмишница1
SZ Ръкохватка за предмишница
7.00 лв
product header
SZ Ръкохватка за предмишницаSZ Ръкохватка за предмишница

Ръкохватка за предмишница

Ръкохватка за предмишница е продукт, който ще натовари тази част от Вашето тяло. Това се постига посредством стискане и отпускане за определен период от време, съпроводен с нужните за това почивки. Ще усетите как Вашата предмишница ще стане много по-здрава и силна.

Ръкохватката за предмишница е много подходяща и за Вашите пръсти. Посредством тренировката с този уред ще ги заздравите драстично. Освен това ръкохватка за предмишница ще натовари достатъчно и китката Ви, за да може да нарасне и нейната сила подобаващо много.

Този артикул представлява комбинация от качествена стомана и пластмаса. Последното е материалът, от който са изработени самите дръжки на щипката за предмишница. Извити са така, че да не наранят Вашите длани, а също така и имат специално наръбено покритие, което ще масажира и в същото време ще предпазва от изплъзване по време на тренировка.

Стоманената част на ръкохватка за предмишница гарантира самото натоварване. Здрав и силен, този уред ще се погрижи за Вашата предмишница, китка и пръсти. Тяхната сила ще бъде увеличена многократно. Този уред е подходящ за загряване или за конкретно натоварване, като част от Вашата тренировъчна програма.

Напишете отзив
    Лош           Добър

SZ Ръкохватка за предмишница

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Ръкохватка за предмишница
  • Наличност: В наличност
7.00 лв
Бърза поръчка