ПОРЪЧАЙ С КОД "BLACK15" И ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ.
SZ Ръкохватка за предмишницаSZ Ръкохватка за предмишница1
SZ Ръкохватка за предмишница
7.00 лв
product header
SZ Ръкохватка за предмишницаSZ Ръкохватка за предмишница

Ръкохватка за предмишница

Ръкохватка за предмишница е продукт, който ще натовари тази част от Вашето тяло. Това се постига посредством стискане и отпускане за определен период от време, съпроводен с нужните за това почивки. Ще усетите как Вашата предмишница ще стане много по-здрава и силна.

Ръкохватката за предмишница е много подходяща и за Вашите пръсти. Посредством тренировката с този уред ще ги заздравите драстично. Освен това ръкохватка за предмишница ще натовари достатъчно и китката Ви, за да може да нарасне и нейната сила подобаващо много.

Този артикул представлява комбинация от качествена стомана и пластмаса. Последното е материалът, от който са изработени самите дръжки на щипката за предмишница. Извити са така, че да не наранят Вашите длани, а също така и имат специално наръбено покритие, което ще масажира и в същото време ще предпазва от изплъзване по време на тренировка.

Стоманената част на ръкохватка за предмишница гарантира самото натоварване. Здрав и силен, този уред ще се погрижи за Вашата предмишница, китка и пръсти. Тяхната сила ще бъде увеличена многократно. Този уред е подходящ за загряване или за конкретно натоварване, като част от Вашата тренировъчна програма.

Напишете отзив
    Лош           Добър

SZ Ръкохватка за предмишница

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Ръкохватка за предмишница
  • Наличност: В наличност
7.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359