SZ Ръкохватка за долен скрипецSZ Ръкохватка за долен скрипец1
SZ Ръкохватка за долен скрипец
50.00 лв
product header
SZ Ръкохватка за долен скрипецSZ Ръкохватка за долен скрипец
Ръкохватка за долен скрипец

Упражненията с долен скрипец са чудесен начин да натоварите мускулите на гърба Ви. За да постигнете това Вие се нуждаете от специална добавка към този уред. Това е именно ръкохватка за долен скрипец. Продуктът представлява V-образен детайл, който е с универсален отвор за прикрепване към всеки един скрипец.

Ръкохватката за долен скрипец е изработена от висококачествена стомана и така Вие получавате здрав и надежден артикул, с помощта на който ще можете да натоварите максимално гръбните Ви мускули. Проектирана е така, че да я държите удобно и здраво, без да предизвиква наранявания на кожата на ръцете Ви.

Поставете ръкохватката за долен скрипец на самия уред и след това застанете в седнало положение. Изпънете краката напред, докато ходилата Ви опрат в самия уред. Изправете гърба Ви и хванете ръкохватката за долен скрипец с двете Ви ръце. След това започнете да дърпате и да отпускате, като не забравяте да вдишвате и издишвате.

Така ще натоварите Вашия гръб, както и други мускули качествено. Упражненията за долен скрипец са нужни за всеки сериозен фитнес маниак. С нашата ръкохватка за долен скрипец Вие ще тренирате по-удобно и много по-ефективно. Не забравяйте да поставите толкова килограми на уреда, колкото можете да вдигнете. В никакъв случай не се претоварвайте!
Напишете отзив
    Лош           Добър

SZ Ръкохватка за долен скрипец

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Ръкохватка за долен скрипец
  • Наличност: В наличност
50.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359