SZ Ръкохватка за долен скрипецSZ Ръкохватка за долен скрипец1
SZ Ръкохватка за долен скрипец
50.00 лв
SZ Ръкохватка за долен скрипецSZ Ръкохватка за долен скрипец
Ръкохватка за долен скрипец

Упражненията с долен скрипец са чудесен начин да натоварите мускулите на гърба Ви. За да постигнете това Вие се нуждаете от специална добавка към този уред. Това е именно ръкохватка за долен скрипец. Продуктът представлява V-образен детайл, който е с универсален отвор за прикрепване към всеки един скрипец.

Ръкохватката за долен скрипец е изработена от висококачествена стомана и така Вие получавате здрав и надежден артикул, с помощта на който ще можете да натоварите максимално гръбните Ви мускули. Проектирана е така, че да я държите удобно и здраво, без да предизвиква наранявания на кожата на ръцете Ви.

Поставете ръкохватката за долен скрипец на самия уред и след това застанете в седнало положение. Изпънете краката напред, докато ходилата Ви опрат в самия уред. Изправете гърба Ви и хванете ръкохватката за долен скрипец с двете Ви ръце. След това започнете да дърпате и да отпускате, като не забравяте да вдишвате и издишвате.

Така ще натоварите Вашия гръб, както и други мускули качествено. Упражненията за долен скрипец са нужни за всеки сериозен фитнес маниак. С нашата ръкохватка за долен скрипец Вие ще тренирате по-удобно и много по-ефективно. Не забравяйте да поставите толкова килограми на уреда, колкото можете да вдигнете. В никакъв случай не се претоварвайте!

Напишете отзив

    Лош           Добър

SZ Ръкохватка за долен скрипец

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Ръкохватка за долен скрипец
  • Наличност: В наличност
  • 50.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359