Омекотител за лост 30 мм SZ SZ Омекотител за лост1
Омекотител за лост 30 мм SZ
19.00 лв
product header
Омекотител за лост 30 мм SZ SZ Омекотител за лост

Омекотител за лост

Тренирате интензивно и винаги ръцете Ви получават пришки? Вече можете да се спасите от това. Предлагаме Ви едно интелигентно създадено решение на този проблем, с което ще можете да тренирате спокойно. Това е Омекотител за лост! Този продукт определено ще улесни тежката Ви тренировка с всеки лост, с който боравите.

Този омекотител е за лост с диаметър 30 мм.

Омекотител за лост се поставя там, където ще захванете самия лост. Материалите, от които е изработен този полезен фитнес артикул e дунапрен. Структурата на продукта е следната: цилиндър с куха вътрешна част, която отговаря на диаметъра на лоста и процеп от едната страна, през който да го поставите на него бързо и лесно.

Омекотител за лост използва качествен дунапрен, който ще издържи на натоварване. Дунапреновото покритие е изключително меко и е поставено над нея. Така Вие ще хванете здраво лоста, а ръцете Ви ще усещат комфорт при извършването на упражненията Ви.

С Омекотител за лост Вие ще постигнете ергономичен ефект. Няма да претоварвате вече кожата на ръцете Ви и няма да се образуват пришки. Също така ще можете да захванете самия лост по-лесно и с по-голяма сигурност против изплъзване. Освен това дунапреновият слой на Омекотител за лост ще поеме и потта Ви и така ще избегнете приплъзване по време на тренировка.

 

 

Напишете отзив
    Лош           Добър

Омекотител за лост 30 мм SZ

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Омекотител за лост
  • Наличност: В наличност
19.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359