Омекотител за лост 30 мм SZ SZ Омекотител за лост1
Омекотител за лост 30 мм SZ
19.00 лв
Цена: 19.00 лв
Омекотител за лост 30 мм SZ SZ Омекотител за лост

Омекотител за лост

Тренирате интензивно и винаги ръцете Ви получават пришки? Вече можете да се спасите от това. Предлагаме Ви едно интелигентно създадено решение на този проблем, с което ще можете да тренирате спокойно. Това е Омекотител за лост! Този продукт определено ще улесни тежката Ви тренировка с всеки лост, с който боравите.

Този омекотител е за лост с диаметър 30 мм.

Омекотител за лост се поставя там, където ще захванете самия лост. Материалите, от които е изработен този полезен фитнес артикул e дунапрен. Структурата на продукта е следната: цилиндър с куха вътрешна част, която отговаря на диаметъра на лоста и процеп от едната страна, през който да го поставите на него бързо и лесно.

Омекотител за лост използва качествен дунапрен, който ще издържи на натоварване. Дунапреновото покритие е изключително меко и е поставено над нея. Така Вие ще хванете здраво лоста, а ръцете Ви ще усещат комфорт при извършването на упражненията Ви.

С Омекотител за лост Вие ще постигнете ергономичен ефект. Няма да претоварвате вече кожата на ръцете Ви и няма да се образуват пришки. Също така ще можете да захванете самия лост по-лесно и с по-голяма сигурност против изплъзване. Освен това дунапреновият слой на Омекотител за лост ще поеме и потта Ви и така ще избегнете приплъзване по време на тренировка.

 

 

Напишете отзив

    Лош           Добър

Омекотител за лост 30 мм SZ

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Омекотител за лост
  • Наличност: В наличност
  • 19.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359