SZ Неопренов клин за отслабванеSZ Неопренов клин за отслабване1
SZ Неопренов клин за отслабване
25.00 лв
product header
SZ Неопренов клин за отслабванеSZ Неопренов клин за отслабване

Перфектното тяло е нещо постижимо, макар че за някои хора то все още си остава мечта. Отслабването се описва като нещо съвсем просто – лесна математическа формула, гласяща, че ако изгаряте повече калории отколкото приемате, със сигурност ще отслабнете. Това е така, но не и без тренировки. Понякога обаче, остават едни упорити мазнини, които просто си стоят и нищо не може да ги премахне. Тези мазнини най – често са под формата на целулит, от който страдат не само пълните хора.

Размери:

  • М размер широчина 34 см, дължина 37 см, обиколка на талия 68 см
  • L размер широчина 36 см, дължина 37 см, обиколка на талия 72 см.
  • XL размер широчина 39 см, дължина 37 см и обиколка на талия 78 см.


Целулитът е нещо като пакет от мазнина, която кара кожата да изглежда подпухнала и на бучки.  Целулита може да се наблюдава  предимно по крайниците, като ръце, крака, корем, бедра, и задни  части. Понякога, колкото и да тренирате, целулита и подпухнатостта  остават. Това може да действа доста отчайващо, особено ако се опитвате да отслабнете. Никой не иска да има целулит и такива упорити подкожни мазнини, особено пък жените. На пазара могат да се намерят много антицелулитни кремове и серуми, които обаче повечето от Вас не могат да си позволят.

В продължение на много години, съвременната козметология търси и открива   различни методи за лечение и  намаляване на целулита, но въпреки това някои от тези методи все пак не работят добре. В последно време, широка популярност придобиват неопреновите клинове за отслабване. Те могат да се носят както от жените, така и от мъжете, и се предлагат в различни цветове и размери. Тези клинове подпомагат процеса на отслабване, а също така видимо намаляват целулита. Можете да изпробвате този невероятен ефект, като вземете неопреновия клин  за отслабване, на SZ Fighters.

 

Какво прави неопреновия клин на SZ Fighters?


Както знаете, за да отслабнете трябва да тренирате, а по време на тренировката се отделя пот. Потта всъщност е нещо като универсален  разтворител. Тоест, тя спомага за елиминирането и отделянето от тялото Ви, на различните токсични вещества, каквито са излишните мазнини. Тоест, потта не само намалява целулита по естествен начин, но  също така помага  за очистване на  организма от токсините. За да победите упоритите мазнини и целулита, Вие трябва да спазвате подходяща диета, да тренирате  редовно,  при което да отделяте максимално количество пот. А колкото повече се потите, толкова повече мазнини и целулит отстранявате.

Неопреновият клин за отслабване прави точно това – помага Ви да се потите повече, а от там да изгаряте повече мазнини, и да разбивате целулита. Неопреновия клин е популярен именно заради своя сауна ефект, който значително повишава потенето – доста по евтин и безопасен начин да получите всички ползи от посещението на сауната, без да я посещавате. Носете клина по време на вашата тренировка! Това ще засили потенето, вашия метаболизъм, както и изхвърлянето на излишните подкожни мазнини. Всъщност, неопреновия клин за отслабване е най – ефективен, точно когато го носите при тренировка и физическо натоварване.

Можете да го носите, дори и когато отивате на разходка, или просто до магазина. Със сигурност ще усетите и забележите ефекта от него, дори и ако не тренирате. Неопреновия  клин за отслабване,  запазва генерираната топлина на тялото по време на тренировката. Чрез сауна ефекта се повишава отделянето на вода в конкретните области, където е приложен. Тоест, в така проблемните зони корем, бедра, ханш, задни части. Този ефект води до загуба на сантиметри от обиколката на тялото, изчистване на натрупаните токсини, тонизиране и изглаждане на кожата.

 

 

При постоянната и упорита  употреба на неопренов клин за отслабване в комбинация с кардио тренировки, или интензивно физическо натоварване,  се повишава значително скоростта на намаляване на излишните мазнини,  в най - често срещаните проблемни зони.


Благодарение на  уникално функциониращия неопренов клин за отслабване, Вие  ще се сдобиете с мечтаната фигура, без това да ви коства много труд, разходи или време. Ще постигнете целта си по-бързо и ефикасно от който и да е друг продукт или средство. Хубавото на неопреновия колан за отслабване е, че не е скъп, удобен е, а и можете да го изперете в обикновена пералня.

Ако поддържате своята фигура със спорт или комплекс от упражнения, то неопреновия колан за отслабване може да стане Ваш верен помощник. Трябва да знаете, че интензивните тренировки са ефективни, единствено ако са съчетани с други качествени методи за отслабване. Ето защо, неопреновия клин за отслабване е изключително подходящ за Вас, ако сте от хората придържащи се към здравословното хранене, или към апределен диетичен режим. Дори и най-строгата диета сама по себе си е безполезна без физическа активност, приложена по правилния начин, а именно чрез носене на неопренов клин.

 

 

Ползи от носенето на неопренов клин за отслабване


Основното действие на клина, е насочено към процеса на отслабване. Той подобрява циркулацията на кръвта,  улеснява метаболизма на коремните  тъкани, на кожата, на  подкожната мастна тъкан и мускулите.  Неопреновия колан за отслабване затопля кръста Ви и  помага да се изхвърли излишната вода от тялото. Това всъщност е най-безопасния  и достъпен   метод,  за намаляване на целулита в днешно време. Освен това, този клин е надеждно средство за поддържане  и защита на частите на тялото.

Неопреновия колан за отслабване е изключително удобен, и не оказва никакво отрицателно влияние върху вашите ежедневни дейности. Той  може да  се прилага без да  се ограничават  естествените движения на мускулите и ставите. По този начин, натоварването се разпределя равномерно. Неопреновия клин за отслабване има и някои медицински ползи. Той защитава  ставите и мускулите при  физически натоварвания, предотвратява  нараняванията,  и  подпомага рехабилитацията  след травми. Неопреновия колан може да се използва от възрастни хора по време на  физическо натоварване.

Неопреновият клин е с цип отстрани, както се вижда на снимката. Обхваща изцяло талията.

5 SZ Неопренов клин за отслабване
Взех ги клина с неопреновия сауна колан и на фитнеса пада яко пот от мен, вършат работа!
Напишете отзив
    Лош           Добър

SZ Неопренов клин за отслабване

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Неопренов клин за отслабване
  • Наличност: В наличност
25.00 лв
Възможни варианти
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359