SZ Лост за скрипецSZ Лост за скрипец1
SZ Лост за скрипец
55.00 лв
SZ Лост за скрипецSZ Лост за скрипец
Лост за скрипец

Скрипецът е уред, който се среща във всяка съвременна фитнес зала. За да боравите с него Вие се нуждаете от висококачествен лост. За нас е удоволствие да Ви представим точно такъв артикул. Лост за скрипец е произведен по всички съвременни стандарти и ще Ви помогне да извършвате ефикасни упражнения.

Лост за скрипец е създаден от висококачествени материали. За неговата изработка е използвана възможно най-добрата стомана. Тя е подбрана по специални изисквания и поради тази причина тя ще бъде силно устойчива на влага. Самата структура на Лост за скрипец е биометрично заоблена.

Този продукт е идеален за захващане. С негова помощ ще тренирате комплексно мускулите на Вашия гръб и на Вашите ръце. Едно много полезно упражнение за гърба Ви е придърпване на горен скрипец. С него Вие ще разширите точно тези мускули и също така ще натоварите драстично и Вашите бицепси.

Лост за скрипец Ви позволява да правите това упражнение по няколко начина. Един от тях е с широк хват пред гърди. Друг вариант е с широк хват зад врата Ви. Възможно е да тренирате и с тесен прониран хват, както и с тесен супиниран такъв. Някои фитнес инструктори ще Ви препоръчат и неутралния хват, както и придърпване с успореден хват.

Напишете отзив

    Лош           Добър

SZ Лост за скрипец

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Лост за скрипец
  • Наличност: В наличност
  • 55.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359