Гиричка с винилово покритие 3 кг SZ Гирички 3 кг1
Гиричка с винилово покритие 3 кг
20.00 лв
Гиричка с винилово покритие 3 кг SZ Гирички 3 кг

Всяка една тренировка започва със загряване на мускулите Ви. Много подходящи за това са гиричките. Продуктът, който Ви представяме е винилов и идва в различни цветови варианти. Можете да започнете с по една гиричка във всяка ръка и с по-леки килограми да се подготвите за старта на Вашата тренировка.

Вижте още:

Гирички са подходящи и за конкретни упражнения. В зависимост от килограмите Вие можете да тренирате за различни мускулни групи. Така например с този продукт лесно ще натоварите Вашите бицепси, като ще постигнете не само по-добро напомпване, но и ще ги подчертаете. Последното се постига посредством упражнения за концентриран бицепс.

Материалът, от който са направени гиричките, които Ви предлагаме е висококачествен, а дизайнът – ергономичен. Когато тренирате с този продукт Вие ще натоварите и Вашите трицепси. Упражненията за това са различни и Вие можете да избирате в зависимост от Вашите физически възможности. 

Гирички са много подходящи и за тренировка за рамената Ви. Този продукт може да се използва и при упражнения за крака, ако желаете горната част на тялото Ви да тежи повече. В такъв случай просто трябва да придържате гирите до него и да тренирате крачните Ви мускули.

Цената е за 1 бр. Гиричка 3 кг.

ПОРЪЧАЙ НА ТЕЛ. 0888 880 352, 0896 790 799

5 Гиричка с винилово покритие 3 кг
Здравейте, цената е за комплект като посочените килограми са общо за двете гирички. Доставката е 5 лв.
5 Гиричка с винилово покритие 3 кг
Здравейте,
Искам да попитам дали цената включва две гирички, или това е цената за една бройка. Също така искам да попитам колко струва доставката за страната.
Благодаря предварително :sideways:

Напишете отзив

    Лош           Добър

Гиричка с винилово покритие 3 кг

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Гирички 3 кг
  • Наличност: В наличност
  • 20.00 лв
БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359