Гиричка с винилово покритие 2 кгSZ Гирички 2 кг1
Гиричка с винилово покритие 2 кг
20.00 лв
product header
Гиричка с винилово покритие 2 кгSZ Гирички 2 кг

Цената е за 1 брой гиричка с тежест 2 кг.

Всяка една тренировка започва със загряване на мускулите Ви. Много подходящи за това са гиричките. Продуктът, който Ви представяме е винилов и идва в различни цветови варианти. Можете да започнете с по една гиричка във всяка ръка и с по-леки килограми да се подготвите за старта на Вашата тренировка.

Гиричките са подходящи и за конкретни упражнения. В зависимост от килограмите, Вие можете да тренирате за различни мускулни групи. Така например с този продукт лесно ще натоварите Вашите бицепси, като ще постигнете не само по-добро напомпване, но и ще ги подчертаете. Последното се постига посредством упражнения за концентриран бицепс.

Материалът от който са направени гиричките, които Ви предлагаме е висококачествен, а дизайнът – ергономичен. Когато тренирате с този продукт Вие ще натоварите и Вашите трицепси. Упражненията за това са различни и Вие можете да избирате в зависимост от Вашите физически възможности.

Гиричките са много подходящи и за тренировка за рамената Ви. Този продукт може да се използва и при упражнения за крака, ако желаете горната част на тялото Ви да тежи повече. В такъв случай просто трябва да придържате гирите до него и да тренирате крачните Ви мускули.

Вземете сега и развийте физиката си!

Поръчайте онлайн или се обадете на телефон 0888 880 З52 или 0896 790 799

Напишете отзив
    Лош           Добър

Гиричка с винилово покритие 2 кг

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ Гирички 2 кг
  • Наличност: В наличност
20.00 лв
Бърза поръчка