SZ EZ лост 120 см/25ммSZ EZ лост1
SZ EZ лост 120 см/25мм
55.00 лв
product header
SZ EZ лост 120 см/25ммSZ EZ лост

EZ лост - фитнес лост

EZ лост е фитнес лост или така наречен "крив лост"  благодарение на който ще можете да тренирате различни мускули. Структурата му е специално огъната, за по-широк и по-тесен хват. В двата края на този продукт има резба, на която се поставят тежести. EZ лост е с дължина от 47 инча или около 1 метър и 19 сантиметра. Лоста е Ф 25

Лоста за фитнес е предназначен за упражнения за мускулите на Вашите ръце. Можете да поставите на него различен брой тежести, като е важно да ги балансирате. Тоест килограмите от едната страна на EZ лост да бъдат толкова, колкото са на другата. Изберете ги внимателно в зависимост от Вашите тренировъчни възможности.

Фитнес лоста е удобен за захващане. Идеята при този уред не е просто да тренирате различни мускулни групи, а да намалите стреса от натоварването над Вашите китки. Дизайнът на този продукт е изключително ергономичен и е създаден, за да подпомогне Вашата тренировка.

EZ лост Ви позволява да тренирате следните мускули:

  • Бицепси
  • Трицепси
  • Подраменни мускули

Важно е да се консултирате с фитнес инструктор, ако не знаете как точно да боравите с този продукт. С него можете да натоварите бицепсите Ви концентрирано, чрез няколко типа упражнения. Същото се касае и за Вашите трицепси.

Напишете отзив
    Лош           Добър

SZ EZ лост 120 см/25мм

  • Производител: SZ Fighters
  • Код на продукта: SZ EZ лост
  • Наличност: В наличност
55.00 лв
бърза поръчка БЪРЗА ПОРЪЧКА
БЪРЗА ПОРЪЧКА
+359